الممبار من مطبخي ........!!!!

مجتمع رجيم / قسم الاطباق المنقولة
كتبت : المقدسية
-
الممبار من مطبخي ........!!!!
الممبار من مطبخي ........!!!!
الممبار من مطبخي ........!!!!

........!!!! 74771.gif

مرحبااً بنات
لقيت وأنا بلف في قسم الطبخ موضوع للأخت دعاء
وقد تحصلت فيه على وسام الموضوع الغير منقول
وهو موضوع الممبار من مطبخي
وهذا رابط الموضوع :
http://forum.rjeem.com/t126067.html

ووجدت رابط الموضوع الحقيقي وهو في منتدى آخر
باسم موني
وهذا الموضوع بالصور :

الممبار المصرى من مطبخ الشيف مونى بالصور

المقادير كيلو ونص رز طماطم وصلصه حسب الرغبة بقدونس وكسبره خضرا حسب الرغبة وطبعا بصل وتتبيلة الخلطه اللى هى فلفل اسود وملح وبهارات وكسبره ناشفه الطريقة بنقلى البصل فى حتة سمنه وشوية زيت بس منسيبوش يصفر وبعدها نحط عليه الخضرة لغاية ماتدبل ونحط عليها الطماطم والصله ونقلب

المقادير
كيلو ونص رز
طماطم وصلصه حسب الرغبة
بقدونس وكسبره خضرا حسب الرغبة
وطبعا بصل
وتتبيلة الخلطه اللى هى فلفل اسود وملح وبهارات وكسبره ناشفه
الطريقة
بنقلى البصل فى حتة سمنه وشوية زيت بس منسيبوش يصفر
وبعدها نحط عليه الخضرة لغاية ماتدبل
ونحط عليها الطماطم والصله ونقلب
ونطفى النار ونضيف الرز
ونحط التتبيلة بتاعتنا ونقلب طبعا
وبعدها نستنى لما الخلطة تبرد ونحشى الممبار
ونسلقه
انا سلقته ع النار لمدة ساعتين
بس فيه ممبار بياخد اقل من كده شوية
على حسب عمر العجل
بعد ماسلقته طلعته حطيته فى حلة صاج وعصرت عليه ليمون ودخلته التلاجه
وتانى يوم حمرته فى الزيت
معلش انا مش كاتبة مقادير الخلطة بالظبط لانى مش بحسبها يعنى حسب مابتحتاج بزود
هسيبكم مع الصور من اول ماحشيته لغاية ماحمرته
دى الخلطه

........!!!! 74772.jpg

ده بعد ماحشيته وطبعا مش بخيطه لانه بيتقفل لوحده وهو بيتسلق

........!!!! 74773.jpg

ده بعد ماتسلق قبل ماطلعه من الحله

........!!!! 74774.jpg

........!!!! 74775.jpg

لاتنسونى بالدعاء
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

انتهى الموضوع هكذا
لا حول ولا قوة إلا بالله

الممبار من مطبخي ........!!!!
الممبار من مطبخي ........!!!!
الممبار من مطبخي ........!!!!
كتبت : دودي الوردة
-
تسلم ايدك
بس شو هو الممبار؟
كتبت : توم وجيرى
-
ايه الطعامـــــــــــــــة دى كلها
تسلم ايدك ياقمررررررررررررررررر
كتبت : ام ادم بن جميع
-
تسلم الأيادي ذكرتني في اكلة ـ العصبان-او المحشي -لها اسمين في تونس لكن نحن نزود اللحم و كبد الخروف و قلب الخروف و هي اكلا غنية و لذيذة
كتبت : ملك 2004
-
تسلم ايدك ا
ناااابنموت فى الممبار
كتبت : اسيرة الاحزان2002
-
تسلم ايديكي بس ايش هو الممبار ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
الصفحات 1 2 

التالي

اللي تعرف تحضر الطحينة ؟؟؟؟؟؟تساعدني

السابق

بايلا على الطريقة لاسبانية رائعة جدا

كلمات ذات علاقة
........!!!! , مطبخى , الممبار