مجتمع رجيموصفات اللحوم

صينية الجلاش بالبسطرمة واللحمة من مطبخى

شهد الاسلام 03:23 AM 04-15-2013








بنوتاتى الحلوين ... وأحلى وردات


النهاردة عاملة ليكم صينية الجلاش بالبسطرمة وواحدة باللحمة المفرومة


صنع ايديا وحياة عونايا ههههههه ... يلا تعالوا دوقوا واحكموا بنفسكم


صينية الجلاش باللحمة المفرومة

نحضر الجلاش والسمنة و كوب لبن ( مضروب فيه بيضة وحبة ملح وفلفل )




نعصج اللحمة المفرومة وبعدين نحط عليها طماطم وفلفل أخضر مقطع




نسخن مقدار من السمن وندهن الصنية وناخد نصف علبة الجلاش ونحطها طبقة طبقة
وندهن كل طبقة بالسمن وهكذا





بعد الانتهاء من نص مقدار علبة الجلاش نحط الحشو بتاعنا ونوزعه




تقطع حسب الرغبة ويوضع عليها كوب اللبن بالبيض ونسخن الفرن على درجة حرارة 180
وبعدين نحط الصينية وده شكلها بعد الانتهاء








صينية الجلاش بالسطرمة والجبن

هى نفس الخطوات بس اللى هيختلف معانا هو الحشو يا بنات

نجيب البسطرمة والزيتون ( اخضر أو اسود) والجبن (شيدر أو رومى )
و طماطم وفلفل أخضر ونقطعهم






ونعمل نفس خطوات الصنية السابقة ودى الشكل بعد ما حطيت عليها اللبن بالبيض




ودى بعد ما خرجت من الفرن





وده أحلى طبق لأحلى بنات هتدوق وتقيملى
يا رب يعجبكم









أمواج رجيم 03:32 AM 04-15-2013
اكلة شهية ولذيذة ياقلبي
تسلم الايادي
تستحقين التقييم والاعجاب بجدارة
شهد الاسلام 03:37 AM 04-15-2013
اقتباس : المشاركة التي أضيفت بواسطة عطرالفل:
اكلة شهية ولذيذة ياقلبي
تسلم الايادي
تستحقين التقييم والاعجاب بجدارة
مامت توتا 04:10 AM 04-15-2013
بجد ماشاء الله

موضوعك جميل جدا

احلى تقييم
أنثى أبكت القمر 05:23 AM 04-15-2013


والله منظرها بيشهي كثير
ان شاء الله بجربها ياقمر



احلى تقييم معطربالياسمين لعيونك
~ عبير الزهور ~ 08:27 AM 04-15-2013
يسلمو ايدينك الحلوة
ماشاء الله ست بيت ممتازة
صوانى شهية ولذيذة وطرق كثير حلوة لصينية الجلاش بالبسطرمة
وافر التقدير ياقمر
واحلى تقييم لعيونك
ومبارك الوسام
وفضلاً حبيبتى ياريت تكتبى اسمك على الصور ولك وافر الشكر

1 2  3  4 
كلمات ذات علاقة
مطبخى , الخلاص , بالبسطرمة , صينية , والليلة