طرق بسيطه لعمل الفراخ بطعم لذيذ فراخ بانيه وفراخ شيش تاوك سهل
مجتمع رجيم / وصفات اللحوم
كتبت :
يالذيذ يا رايق
-
طرق بسيطه لعمل الفراخ بطعم لذيذ فراخ بانيه وفراخ شيش تاوك سهل

الى احلى اخوات عرفتهم
اليكم احلى وابسط طريقتين ولا اسهل منهم
لعمل الفراخ اللذيذه البسيطه الجميله
وكل البيت يحبها
سهل فى تحضيرها



فالفراخ يحبها الجميع الصغير والكبير
وطرق واساليب تحضيرها سهله وبسيطه اوى
اليكم يا حلوات
الوصفات
الوصفه الاولى


فراخ شيش تاوك
3صدور دجاج
يقطعوا قطع مثل هذه

ويترش عليهم شويه ملح وفلفل بسيط
وتحمر فى الجريل حتى يتغير لونها مثل فالصوره اللى على اليمين

بعد التحمير يوضع فوقهم كيس التتبيله الجاهزه
وتترك لساعتين على الاقل
ثم تحمر فى زيت غزير
او تشوى
وبالهنا والشفا

الفراخ البانيه
البانيه يحبه الكل الكبار والصغار
اليكم وصفه سهله جدا
ولذيذه
نصف كيلو بانيه مقطع قطع رقيقه



نعمل الخلطه اللى هنحط فيها الفراح
نضع
كوب زبادى
معلقه كبيره خل
ليمونه
ثوم مفرى او (فص توم)
بصله مبشوره
2بيضه
والبهار حسب الرغبه(فلفل وملح وبهارات وتوابل فراخ وزعتر و روز مارى) دول حسب الرغبه
كل دول يضربوا فى الخلاط



تترك لعده ساعات لا تقل عن ساعتين
وتضع فى
خلطه
الدقيق +ملح+فلفل+كيس فيجيتار+نشا+كركم حسب الرغبه


ثم توضع فى زيت غزير وتقلى

بالف هنا

شكرا لعيونكم
واليكم هذا الرابط
به فراخ مقرمشه كريسبى لذيذه ومقرمشه جدا
http://forum.rjeem.com/t127063.html


الى احلى اخوات عرفتهم
اليكم احلى وابسط طريقتين ولا اسهل منهم
لعمل الفراخ اللذيذه البسيطه الجميله
وكل البيت يحبها
سهل فى تحضيرها



فالفراخ يحبها الجميع الصغير والكبير
وطرق واساليب تحضيرها سهله وبسيطه اوى
اليكم يا حلوات
الوصفات
الوصفه الاولى



فراخ شيش تاوك
3صدور دجاج
يقطعوا قطع مثل هذه

ويترش عليهم شويه ملح وفلفل بسيط
وتحمر فى الجريل حتى يتغير لونها مثل فالصوره اللى على اليمين

بعد التحمير يوضع فوقهم كيس التتبيله الجاهزه
وتترك لساعتين على الاقل
ثم تحمر فى زيت غزير
او تشوى
وبالهنا والشفا

الفراخ البانيه
البانيه يحبه الكل الكبار والصغار
اليكم وصفه سهله جدا
ولذيذه
نصف كيلو بانيه مقطع قطع رقيقه



نعمل الخلطه اللى هنحط فيها الفراح
نضع
كوب زبادى
معلقه كبيره خل
ليمونه
ثوم مفرى او (فص توم)
بصله مبشوره
2بيضه
والبهار حسب الرغبه(فلفل وملح وبهارات وتوابل فراخ وزعتر و روز مارى) دول حسب الرغبه
كل دول يضربوا فى الخلاط



تترك لعده ساعات لا تقل عن ساعتين
وتضع فى
خلطه
الدقيق +ملح+فلفل+كيس فيجيتار+نشا+كركم حسب الرغبه


ثم توضع فى زيت غزير وتقلى

بالف هنا

شكرا لعيونكم
واليكم هذا الرابط
به فراخ مقرمشه كريسبى لذيذه ومقرمشه جدا
http://forum.rjeem.com/t127063.html



