class="quote">اقتباس : المشاركة التي أضيفت بواسطة العسل الابيض:
مشكورة بس ممكن سؤال الرز هل يطهى جيدا بعد القلي
حبيبتى العسل الابيض اشكرك شكر كثير ا
على تواجدك بالنسبه لسؤالك يا قمر
الرز ينقع ساعه لكى يسهل عمليه الفرم مع الرز
وهو مش بيبان خالص بعد الفرم واكيد اكيد الخليط كله
بيطهى سواء فى القلى او مع الطماطم
كتبت :
مامت توتا
-
class="quote">اقتباس : المشاركة التي أضيفت بواسطة عين الحياة.: الله عليكِ يا هنو شكلها لذيذ
قلبتى عليا المواجع عملتها مرة وكانت كاااااااااااارثه
سمعاكِ سمعاكِ عارفه بتقولى ايه
يسلمو ايديكِ الحلوين يا قلبى وتستاهلى تقييم 5 نجوم
هههههههههههههه مش هغير رايى وانت عارفه
بجد فرحتينى ونورتينى جدا
كتبت :
مامت توتا
-
class="quote">اقتباس : المشاركة التي أضيفت بواسطة كول بهار: يسلمو
شهتيني وعامله رجيم
اه ه ه اش صارلي منك لله
راح اموت
يعطيكي العافيه
يسلمو ايدك الحلوه
تسلميلى على وجودك اللى اكيد فرحنى
وشرفنى اكيد
كتبت :
صفاء العمر
-
تسلم الايادي
بس ياريتك تقولي كيف اطبخها مع الطماطم
وشكلها لذيذه بس يمكن بالطماطم اقل دسم؟
والف شكر