مجتمع رجيموصفات اللحوم

الفراخ البانيه بالصور من مطبخى

سمرا مصر 05:35 AM 02-28-2008
المقادير حسب عدد الاسرة

المكونات
صدور فراخ مقطعه بانيه
للتتبيل
بصل
ملح وفلفل اسود
خل وليمون
سماق وكارى
هيل وكمون
بهار مكون من جوزه الطيب وقرنفل وقرفه
وكبابه صينى
الطريقه تخلط جميع المكونات وتضاف لقطع الفراخ بعد غسلها جيدا وتوضع بالثلاجه لمده خمس ساعات

ودى شكلها



وللبانيه بيض مخفوق



دقيق بقسماط مع دقيق عادى مع ملح وشطه حسب الرغبه




توضع الفراخ فى البيض ثم الدقيق حتى تنتهى من كل الكميه بهذا الشكل



وتحمر فى زيت غزير انا نسيت اصور الخطوة دى
وبتكون فى الاخر بالشكل دى



وقدمتها مع مكرونه باشمل وبطاطس محمرة



وبالهنا ويا رب تعجبكم الصور :zyxr_1257:
مسلمة 06:31 AM 02-28-2008
تسلم ايدك يا احلى سمرا
امي الدنيا ومافيها 01:49 PM 02-28-2008
تسلم ايدج ياقلبي
وابني من عشاق البانيه
يعطيج العافيه على مجهود الطبخ والتصوير وبتقدم مستمر يارب
ياسمينة البحرين 05:50 PM 02-28-2008
تسلم الاياااااااااااااااادي


وننتظر المزيد


يعطيك الله العافية
سمرا مصر 08:16 PM 02-28-2008
تسلمى مسلمه واسعدنى مشاركتك
سمرا مصر 08:22 PM 02-28-2008
شكرا لكى امى الدنيا وما فيها واسعدنى مشاركتك وبالف هنا على ابنك هم كل الاطفال يحبو البانيه تقريبا
1 2  3  4  ... الأخيرة
كلمات ذات علاقة
مطبخى , الثانيه , الفراخ , بالصور