اسهل واحلى واشهى ساندوتش كبدة من مطبخى
مجتمع رجيم / المعجنات وَ السندويشات
كتبت :
~ عبير الزهور ~
-
ياهلا بكل من شرفنا بالتواجد والحضور
طريقتى بعمل اشهى واحلى واسهل ساندوتش كبدة
الحقيقة عطورة من فترة طويلة سألتنى عن طريقتى بتحضير الكبدة
واخيراً نزلت الصور
وبما انه الكبدة مفيدة جدااااا لكل من يعانى فقر الدم
ولطريقتها السهلة يستحسن تناولها بالاسبوع اكثر من مرة اما بالفطور او العشا
هنا كما واضح بالصورة اهم خطوة لنجاح الكبدة
تحضير الكبدة مع انى سمعت من شيف كبير انه من المفروض الا نغسلها
لكن فطرتنا دائماً اننا ننظف اى شئ قبل طبخه
المهم الكبدة بيكون عليها قشرة شفافة على كامل اجزائها ماعليك الا سحبها باءظافرك باءحتراس
وتقشيرها بالكامل من على الكبدة وبهذى الخطوة ستكون الكبدة سريعة الطهى يعنى ستنضج بسرعة
لان هالجزء المزال هو مايجعل الكبدة عسرة النضج ومثل قطع البلاستيك
بعدها تقطع الكبدة شرائح وترفع على النار مع بصل وملعقتى زيت
والحقيقة مجرد ماينضج البصل تكون الكبده ايضاً نضجت
اضيفى البهار والملح والفلفل والكمون واى نكهة توابل تحبين
والحين الكبدة جاهزة للساندوتش
بجهز صامولى بدهنه بجبن سايل وشرائح جبن شيدر او اى نوع متوافر بالبيت
ثم اضيف الكبدة