مجتمع رجيمقسم الاطباق المنقولة

الاكلير

سمرا مصر 12:29 AM 02-29-2008
الاكلير عبارة عن نوع سندوتش حلوى المكسو بالشيكولاتة بالكريمة الفانيليا الخاص بحشو الميللفى

:المقادير

500 جرام ماء
200 جرام زبدة طبيعى
400 جرام دقيق ابيض
9عدد بيض
قليل من الفانيليا
شيكولاتة سادة - للديكور
كريمة فانيليا - للحشو
:خطوات التحضير

يغلى الماء على النار مع اضافة الزبدة غليان جيد وبعد يضاف الدقيق ويقلب بسرعة حتى تفصل العجين من اطراف

الاناء ويوضع فى اناء اخر حتى يبرد تمامأ لمد نصف ساعة على الاقل

وبعد يضاف البيض اثنين اثنين مع التقليب المستمر + الفانيليا حتى انتهاء كمية البيض

وتوضع العجين بداخل الكيس المخصص للتقطيع وتقطع بمقاس 10 سم تقريبأ حتى انتهاء العجين

:طريقة الطهى

تخبز العجين فى فرن متوسط الحرارة اى 200 درجة مئوية لمدة نصف ساعة تقريبأ

:الديكور

يقطع كل واحدة مثل فتح السندوتش العادى وتحشو بالكريمة الفانيليا وتدهن بالشيكولاتة الساخن من الخارج :zyxr_0632:
امي الدنيا ومافيها 12:59 AM 02-29-2008
تصدقين انا داخله الموضوع وخايفه لا يكون من مطبخك
علشان خلاص مش راح ينفع اي رجيم من بعد اكلاتك الحلوة

شكرا سمرا يعطيج العافيه
سمرا مصر 01:11 AM 02-29-2008
تسلمى لى امى الدنيا وما فيها وان شاء الله بانزل حلويات من مطبخى قريب
امي الدنيا ومافيها 01:24 AM 02-29-2008
:zyxr_435::zyxr_435::zyxr_435::zyxr_435:
مسلمة 01:24 AM 02-29-2008
تسلمى يا أحلى سمرا و فى انتظار المزيد
سمرا مصر 09:41 PM 03-02-2008
تسلمى مسلمه وان شاء الله بيكون فيه جديد قريب ومن مطبخى
1 2 
كلمات ذات علاقة
الاكلير