الاكلير

مجتمع رجيم / قسم الاطباق المنقولة
كتبت : سمرا مصر
-
الاكلير عبارة عن نوع سندوتش حلوى المكسو بالشيكولاتة بالكريمة الفانيليا الخاص بحشو الميللفى

:المقادير

align="right">500 جرام ماء
200 جرام زبدة طبيعى
400 جرام دقيق ابيض
9عدد بيض
قليل من الفانيليا
شيكولاتة سادة - للديكور
كريمة فانيليا - للحشو
:خطوات التحضير

يغلى الماء على النار مع اضافة الزبدة غليان جيد وبعد يضاف الدقيق ويقلب بسرعة حتى تفصل العجين من اطراف

الاناء ويوضع فى اناء اخر حتى يبرد تمامأ لمد نصف ساعة على الاقل

وبعد يضاف البيض اثنين اثنين مع التقليب المستمر + الفانيليا حتى انتهاء كمية البيض

وتوضع العجين بداخل الكيس المخصص للتقطيع وتقطع بمقاس 10 سم تقريبأ حتى انتهاء العجين

:طريقة الطهى

تخبز العجين فى فرن متوسط الحرارة اى 200 درجة مئوية لمدة نصف ساعة تقريبأ

:الديكور

يقطع كل واحدة مثل فتح السندوتش العادى وتحشو بالكريمة الفانيليا وتدهن بالشيكولاتة الساخن من الخارج :zyxr_0632:
كتبت : امي الدنيا ومافيها
-
تصدقين انا داخله الموضوع وخايفه لا يكون من مطبخك
علشان خلاص مش راح ينفع اي رجيم من بعد اكلاتك الحلوة

شكرا سمرا يعطيج العافيه
كتبت : سمرا مصر
-
تسلمى لى امى الدنيا وما فيها وان شاء الله بانزل حلويات من مطبخى قريب
كتبت : امي الدنيا ومافيها
-
:zyxr_435::zyxr_435::zyxr_435::zyxr_435:
كتبت : مسلمة
-
تسلمى يا أحلى سمرا و فى انتظار المزيد
كتبت : سمرا مصر
-
تسلمى مسلمه وان شاء الله بيكون فيه جديد قريب ومن مطبخى
الصفحات 1 2 

التالي

البفتاك بالنكهة الصينية من مطبخي

السابق

البفتاك بالمايونيز..سهل و سريع و لذيذ..من مطبخي

كلمات ذات علاقة
الاكلير