طريقة اكلة السمك و البطاطس (من مطبخي )
مجتمع رجيم
/
أطباقنا الخاصة للرجيم
كتبت : || (أفنان) l|
-
عزيزتي
يسلمووو الإيادي
شهيتيني
بجد شَهِيَّة وَرَائِعَة
يمي يمي يمي
روووووووووووووووووووووووعة
سلمت يمنآك
لذيذة ومشهية
لروحك الود العذب
ودمتي بكل ود وسعآدة
...
...
بانتظار جديدك بكل شوق
كتبت : مامت توتا
-
بجد اكلة جميلة وانا من عشاااااااق
السمك الله عليكى يا قمر تقييمى
كتبت : Coeur de Rjeem
-
ما شاء الله عليك
اكلة شهية و التصوير محترف
تسلم الايادي امووووشي
و تم نشر موضوعك في الفيس هنا اتفضلي
https://www.facebook.com/rjeem.com1/...14242055300568
تقبلي مروري و تقييمي
كتبت : Hayat Rjeem
-
رووووووعه يا روحى طبق شكله لذيذ يسلمو ايدينك
احلى تقييم لعيونك
كتبت : اموشي
-
كتبت : هيكاري تشان
-
class="quote">
اقتباس : المشاركة التي أضيفت بواسطة اموشي:
طريقة اكلة السمك و البطاطس (من مطبخي )
الس
لام عليكم ورحمة الله
حبيت اعمل اكلة السمك والبطاطا
وصورتها لكم .
بسم الله
( الكمية تكفي
لـ 3-
4 اشخاص )
المقادير :
2 فيليه سمك
4 حبات بطاطا مت
وسطة الحجم
بصل مفروم
ثوم مفروم
بقدونس
التوابل ( ملح - فلفل - كاري )
م ص زيت زيتون
طريقة التحضير:
نقطع البطاطا ونسلقها نص استوى ( طريقة السلق العادية )
نغسل الس
مك
بملح وخل ونقطعه قطع متوسطة الحجم
نحط ملعقة صغيرة زيت زيتون في طاوة
دحين نحط فوقه البصل والثوم والب
هارات
والسمك و
نص كوب مويا
نغطي
لمدة 5 دقايق على نار هادية
انت
بهي السمك لا يستوي زيادة
بعدين نحط فوقه البطاطا ونقلب
ازا شايفة الب
هارات قليل تقدري تزودي شويا
( انا ما حطيت ماجي لانو مو كويس للدايت )
لمن ت
جف المويا ح
طي البقدونس
وقلبي شويا وانتبهي لا تتعجن .
دحين حطي ف صحن وتقدري نعملي سلطة وتضيفيه
ا ج
نب الطبق .
بالهنا والعافي
ة
الشكل النهائي
ان شاء الله يعجبكم
أكل مفيد ولذيذ كمان
الصفحات
1
2
مواضيع مميزة قد تهمك
طريقة عمل كفتة البطاطس من مطبخى
طريقة عمل السمك الفيليه المقلى - مقادير السمك الفيلية
احلى طريقة كفتة البطاطس والفلفل , طريقة عمل كفته البطاطس والفلفل
طريقة تفريز البطاطس من مطبخي
**صينية السمك بالليمون و البطاطس..**
التالي
المطازيز السعودية من مطبخي
السابق
كفتة مشوية+متبل باذنجان لايت
كلمات ذات علاقة
(من
,
مطبخى
,
البطاطس
,
السمك
,
اكلة
,
طريقة
LinkBack
LinkBack URL
About LinkBacks
Bookmark & Share
Digg this Thread!
Add Thread to del.icio.us
Bookmark in Technorati
Tweet this thread