الباذنجان المخلل المصرى بطريقتى
مجتمع رجيم / السلطات وَ المقبلات وَ الشوربات
كتبت :
زهرة الليمون
-
[frame="2 80"]
الباذنجان المخلل المصرى بطريقتى
انا عارفة انه نوع محبوب جدا من المقبلات وخاصة بمصر لكن تختلف طريقة عمله من شخص لآخر ودى طريقتى انا واولادى وزوجى بيموتو فيه بهذه الطريقة اتمنى تجربوه ويعجبكم
يسلق الباذنجان جيدا
تحضر التتبيلة
(ثوم كثير - كمون كثير - شطة حمراء - فلفل اخضر رومى او حار كما تحبين -ملح - خل ابيض وممكن تضيفى عصير ليمون )
يشق الباذنجان ويملأ جيدا بخلطة التتبيلة ويقفل ويترك شوية حتى يتشرب من التتبيلة
يقدم بجانب جميع انواع الأكلات
وبالف هنا والله بيفتح الشهية وخاصة وقت افطارنا فى الصيام
[/frame]الباذنجان المخلل المصرى بطريقتى
انا عارفة انه نوع محبوب جدا من المقبلات وخاصة بمصر لكن تختلف طريقة عمله من شخص لآخر ودى طريقتى انا واولادى وزوجى بيموتو فيه بهذه الطريقة اتمنى تجربوه ويعجبكم
يسلق الباذنجان جيدا
تحضر التتبيلة
(ثوم كثير - كمون كثير - شطة حمراء - فلفل اخضر رومى او حار كما تحبين -ملح - خل ابيض وممكن تضيفى عصير ليمون )
يشق الباذنجان ويملأ جيدا بخلطة التتبيلة ويقفل ويترك شوية حتى يتشرب من التتبيلة
يقدم بجانب جميع انواع الأكلات
وبالف هنا والله بيفتح الشهية وخاصة وقت افطارنا فى الصيام