طريقه عمل باذنجان مخلل لذيذ وشهى جدا

اكيد كلنا بنعرف نعمل الباذنجان المخلل بس ساعات بناكله وبيكون طعمه رااائع وبما انى من محبى الباذنجان هقول لكم طريقتى وجربوها وان شاء الله تعجبكم

مجتمع رجيم السلطات وَ المقبلات وَ الشوربات
زهره الاسلام
اخر تحديث

طريقه عمل باذنجان مخلل لذيذ وشهى جدا

طريقه عمل باذنجان مخلل لذيذ وشهى جدا

اكيد كلنا بنعرف نعمل الباذنجان المخلل بس ساعات بناكله وبيكون طعمه رااائع
وبما انى من محبى الباذنجان هقول لكم طريقتى وجربوها وان شاء الله تعجبكم
باذنجان 0025.gif
المكونات
باذنجان
ثوم
فلفل رومى وحامى
ليمون
خل
ملح-كمون-كسبره-نعناع جاف-فلفل اسمر-شطه

الطريقه
نقوم بتحمير الباذنجان بس مانشف القشره بتاعته نوطى النار شويه لحد ما يستوى
انا حمرت بانجان وفلفل وكوسه
باذنجان 14146015721.jpg

نحضر الخلطه
ندق الثوم والفلفل الاخضر والاحمر ونضع عليهم ملح وكمون كتير وقليل من بلقى البهارات المذكوره فى الاعلى والليمون والخل مع رشه صغيره جدا سكر ودى بتخلى اى مراره فى الباذنجان بتروح وبتخلى طعمه حلو جدا
باذنجان 14146015722.jpg

نخلل الباذنجان والمتبقى من الخلطه نضع عليه القليل من الماء والليمون ونضعه على الباذنجان مع تقطيع القليل من البقدونس ونضعه فى الثلاجه اطول فتره
باذنجان 14146015723.jpg

باذنجان 14146015724.jpg

يارب يعجبكم باذنجان wub.gif
باذنجان 0026.gif






المصدر: مجتمع رجيم


'vdri ulg fh`k[hk logg g`d` ,ain []h ,aid

♥♥..fafy..♥♥
اخر تحديث
بصراحة المنظر رووووعة
بس انا ما فهمت
نحن المخلل عندنا بنكبسه بماء وملح
يعني حمرتيه بالزيت وحشيتيه الخلطة
انا هيك فهمت
سارة هند
اخر تحديث
نحن في الجزائر لا نعمله اطلاقا ممكن تزيدي توضحيلي حبيبتي يعني نحمروه في الزيت غزير او قليل وكيف نكبسه وهل ممكن نحتفظ به
كتير راائع شهيتيني حبيبتي
أميرةالياسمين
اخر تحديث
تسلم الايادي
زهره الاسلام
اخر تحديث
class="quote">اقتباس : المشاركة التي أضيفت بواسطة ♥♥..fafy..♥♥:
بصراحة المنظر رووووعة
بس انا ما فهمت
نحن المخلل عندنا بنكبسه بماء وملح
يعني حمرتيه بالزيت وحشيتيه الخلطة
انا هيك فهمت
اهلا حبيبتى فافى
ايوه انا حمرته فى زيت وحشيته بالخلطه
بس ما عليت النار وهو بيتحمر علشان القشره ماتنشف
زهره الاسلام
اخر تحديث
class="quote">اقتباس : المشاركة التي أضيفت بواسطة سارة هند:
نحن في الجزائر لا نعمله اطلاقا ممكن تزيدي توضحيلي حبيبتي يعني نحمروه في الزيت غزير او قليل وكيف نكبسه وهل ممكن نحتفظ به
كتير راائع شهيتيني حبيبتي
جربيه حبيبتى ساره وبعد كده مش هتبطلى تعمليه
ايوه انا حمرته فى زيت غزير بس ما عليت النار اوى علشان قشرة الباذنجان تفضل هى والباذنجان طرى
بعد كده نحشيه بالخلطه ونكبسه ونضعه فى الثلاجه وكل ما بيفضل فى التتبيله بيكون طعمه احلى
الصفحات 1 2  3 

التالي

شوربة الفاصوليا البيضاء اللذيذة

السابق

حمص بيروتي مع اغاريد

كلمات ذات علاقة
لذيذ , مخلل , باذنجان , جدا , عمل , وشهي , طريقه