مجتمع رجيمالنقاش العام

معجنات بالسكر







[FT=Courier New]المقادير[/FT]




  1. [FT=Courier New]3 كوب دقيق [/FT]
  2. [FT=Courier New] ماء دافئ للعجن [/FT]
  3. [FT=Courier New]ملعقة خميره [/FT]
  4. [FT=Courier New]2 ملعقة حليب بودره [/FT]
  5. [FT=Courier New]0.25 كوب زيت [/FT]
  6. [FT=Courier New] بيضه [/FT]
  7. [FT=Courier New] ماء دافئ للعجن [/FT]
  8. [FT=Courier New] سكر خشن للحشو والوجه[/FT]

[FT=Courier New]طريقة التحضير[/FT]






  1. [FT=Courier New]نمزج المقادير الجافه معا ثم نضيف الزيت ونفرك جيدا[/FT]


  2. [FT=Courier New]نذوب الخميره في نصف كوب ماء دافئ ونضيفه علي الدقيق ثم نضيف البيضه ونعجن[/FT]


  3. [FT=Courier New]ان احتاجت ماء نضيف بالتدريج ماء دافئ ونكمل عجن حتي تصبح عجينه ملساء[/FT]


  4. [FT=Courier New]اتركيها تختمر ثم افرديها بالنشابه وادهنيها بسمنه او زبده ثم اقفليها بشكل ظرف وادخليها الثلاجه لمدة ربع ساعة[/FT]


  5. [FT=Courier New]كرري هذه العمليه مرتين او 3 مرات[/FT]


  6. [FT=Courier New]افرديها بسمك رقيق وقطعيها شرائط طويله عرضها 15 سم مثلا وضعي سكر خشن علي طول الطرف ولفيها رول. قفليها جيدا[/FT]


  7. [FT=Courier New]ثم اضغطي عليها بيدك برفق ولفيها حول نفسها واضغطي عليها مرة اخري. علشان الشكل ميبوظش لما تخمر[/FT]


  8. [FT=Courier New]ادهني الوجه ببيضه ورشي عليه سكر حبيبات خشن[/FT]
[FT=Courier New]اتركيها نصف ساعه اخري ثم اخبزيها[/FT]

[FT=Courier New]السكر في قلبها وعلي الوجه هيسيح وهيعطيكي طعم رائع.. جربوها هتعجبكم[/FT]


[FT=Courier New][/FT]



</p>
<span id="twitter_btn" style="margin-left: 6px; ">

</div>
كلمات ذات علاقة
معجنات , بالسكر