معجنات قطنية تحفة بحشو الجبنة والزتون
مجتمع رجيم / النقاش العام
كتبت :
عبير ورد
-
[FT=Courier New]المقادير[/FT]
- [FT=Courier New] عجينة بيتزا هتلاقوها مع وصفاتى [/FT]
- [FT=Courier New] زتون [/FT]
- [FT=Courier New] جبنة فيتا [/FT]
- [FT=Courier New] جبنة مودزريلا او شيدر او رومى [/FT]
- [FT=Courier New] فلفل اخضر [/FT]
- [FT=Courier New]رشة فلفل اسود [/FT]
- [FT=Courier New]حبة البركة او سمسم [/FT]
[FT=Courier New]طريقة التحضير[/FT]
-
[FT=Courier New]نحط مكونات الحشوة كلها على بعض[/FT] -
[FT=Courier New]نحضر العجينة ونفردها[/FT] -
[FT=Courier New]نقطعها باى شكل دائرى انا قطعت بطبق صغير ونحشيها ونقفل عليها[/FT] -
[FT=Courier New]شكلوا اى شكل تحبوة بقى براحتكم[/FT] -
[FT=Courier New]ندهن الصينية زيت ونرص العجين ونضرب بيضة بشوية فلفل اسود وندهن الوش ونرش علية حبة البركة وبس[/FT]
<span id="twitter_btn" style="margin-left: 6px; ">
</div>