طرق حفظ الليمون
مجتمع رجيم / النقاش العام
كتبت :
عبير ورد
-
[FT=arial][FT=arial][FT=arial][FT=arial][FT=arial][FT=arial][FT=arial][FT=arial][/FT][/FT][/FT][/FT][/FT][/FT][/FT][/FT]
طرق حفظ الليمون
نقي الليمون يكون بحالة ممتازة واغسليه كويس جدا ونشفيه مايكونش فيه نقطة مية واحدة
وحطيه في البرطمان الزجاجي واقفلي
وشوفي هيقعد عندك شهووووووووووووور
طريقة تانية
بعد ما تغسلي الليمون وتنشفيه كويس جدا لفي كل ليمون في ورق مناديل او ورق ابيض
وفي علبة محكمة في اخر رف في التلاجة هيعيش كتيييييييييييير فريش
عاوزة تحفظي الليمون بالســـــــــــــــــنة
في طريقتين كمان
انك بعد غسيل الليمون وتنشيفه تماما حطيه في كيس التلاجة زي ما هو بدون عصير
ولا شي وعلى الفريرز ولما تطلعيه تسيبيه يفك شوية وبعدين استخدميه
رااااااااائع وبيعمل عصير كتييييييير
او انك تستخدمي مكعبات التلج
هاتي الليمون واعصري كمية كبيرة وصفيها من البذور وحطيها في مكعبات التلج
تتجمد واستخدميها لكلللللللل حاجة سهلة وعملية وبتوفر وقت كبيييييييير
وطعمه مش بيتغير كتير عن الفريش
وممكن كمان نحفظ شرائح الليمون مجمدة للسلاطات والتزيين والعصاير
اننا نقطع شرايح الليمون وده اسهل اننا نقطعها قبل الفرزنة ونفرشها على صينية واسعة وعلى الفريرز ولما تتجمد نجمعها في اكياس في الفريرز لوقت الاستخدام وبالطريقة دي هنضمن انها مش هتلزق مننا وقت ما نخرجها
[FT=arial][FT=arial][FT=arial][FT=arial][FT=arial][FT=arial][FT=arial][FT=arial][/FT][/FT][/FT][/FT][/FT][/FT][/FT][/FT]
طرق حفظ الليمون
نقي الليمون يكون بحالة ممتازة واغسليه كويس جدا ونشفيه مايكونش فيه نقطة مية واحدة
وحطيه في البرطمان الزجاجي واقفلي
وشوفي هيقعد عندك شهووووووووووووور
طريقة تانية
بعد ما تغسلي الليمون وتنشفيه كويس جدا لفي كل ليمون في ورق مناديل او ورق ابيض
وفي علبة محكمة في اخر رف في التلاجة هيعيش كتيييييييييييير فريش
عاوزة تحفظي الليمون بالســـــــــــــــــنة
في طريقتين كمان
انك بعد غسيل الليمون وتنشيفه تماما حطيه في كيس التلاجة زي ما هو بدون عصير
ولا شي وعلى الفريرز ولما تطلعيه تسيبيه يفك شوية وبعدين استخدميه
رااااااااائع وبيعمل عصير كتييييييير
او انك تستخدمي مكعبات التلج
هاتي الليمون واعصري كمية كبيرة وصفيها من البذور وحطيها في مكعبات التلج
تتجمد واستخدميها لكلللللللل حاجة سهلة وعملية وبتوفر وقت كبيييييييير
وطعمه مش بيتغير كتير عن الفريش
وممكن كمان نحفظ شرائح الليمون مجمدة للسلاطات والتزيين والعصاير
اننا نقطع شرايح الليمون وده اسهل اننا نقطعها قبل الفرزنة ونفرشها على صينية واسعة وعلى الفريرز ولما تتجمد نجمعها في اكياس في الفريرز لوقت الاستخدام وبالطريقة دي هنضمن انها مش هتلزق مننا وقت ما نخرجها
[FT=arial][FT=arial][FT=arial][FT=arial][FT=arial][FT=arial][FT=arial][FT=arial][/FT][/FT][/FT][/FT][/FT][/FT][/FT][/FT]