كباب الحله أو الكمونيه بالفراخ

مجتمع رجيم / الاطباق المتنوعة
كتبت : doda_tota
-
عدد واحد فرخه تقطع قطع صغيره ومش مشكله اخلاء العظم لان العظم بيعطيها نكهه وطعم احسن وبعد ذلك احضار اربع بصلات كبار ويقطعوا قطع صغيره ونضع البصل فى السمن او الزبد او الزيت كما تحبين ونضع الفرخه المقطعه عليها فى الحال واتركهم على النار لمده نصف ساعه مع تقليب البصله مع الفرخه وتغطيته الحله بالغطاء وبعد ذلك نضع التوابل فلفل اسود حسب الطلب والملح والكمون بنسبه اكبر لانها تعطيها طعم مختلف وفى نهايه السوى يمكن اضافه حوالى 4 حبات فلفل اخضر رومى وبالهنا والشفا هذه الاكله تستغرق على النار من 20 دقيقه ل30 دقيقه اى تنفع المراة العامله
كتبت : didi21
-
مشكوووووووووووره حبيبتى
بس ممكن بالصور توضحى لنا
كتبت : شدى2008
-
مشكووووووووووووووووووووووووورة


أختي
كتبت : noga sief
-
جميلة اوى وزى ما ديدى طلبت ممكن توضحى بالصور
كتبت : samta1
-
طريقتها خررررررررررررررررررررررررررررررررررررافة
كتبت : يدق قلبي بوجودك
-
يسلموو حبيبتي ويعطيكِ العافيه
الصفحات 1 2  3 

التالي

صينيه الرقاق

السابق

دجاج بشوايه على الطريقه العراقيه يم يم يمييييييييييي

كلمات ذات علاقة
من , اليله , الكمونيه , بالفراخ , كتاب