زبادى {روب}بطعم مختلف
مجتمع رجيم / وصفات و أكلات للرجيم و الرشاقة
كتبت :
مدرسة الكيمياء
-
ازيكم اخواتى انا جتلى فكره انى اجرب نكهات بحبها مع الروب وذلك لانى كنت من نوعيه الناس اللى مابيحبوش الروب او الحليب وبعد معاناتى انا وبنتى من نقص الكالسيوم ف الحمل والولاده .وبعد التجربه كانت النتايج مزهله
1- باضافه قليل من القرفه المطحونه والزنجبيل المطحون .وطبعا الكميه حسب ماترغبى
2- باضافه القليل من الهيل او الحبهان المطحون
3-باضافه القليل من روح الفانيليا السائله .طعمه زى الايس كريم خصوصا لو وضعتيه ف الفريزر شويه ووضعنى عليه القليل من السكر
4-باضافه اكليل الجبل المطحون او الروز ماري
5-باضافه الكمون المطحون .طعمه مكنتش اتخيل انه حلو كده ويعتبر صنف مالح
6-اكيد باضافه عسل النحل الطبيعى طعمه مختلف تماما عن السكر
7-وطبعا باضافه الفواكه المقطعه الطازجه
8-اضافه الخيار المقطع وقليل من النعناع المجفف
9- اضافه قطع من التمر
طبعا معظم النكهات جربتها مع الحليب وكانت رائعه وايضا اضافه القليل من السكر الى النكهات السابقه يعزز طعمها اكثر ويضحها
بالهنا والشفا
1- باضافه قليل من القرفه المطحونه والزنجبيل المطحون .وطبعا الكميه حسب ماترغبى
2- باضافه القليل من الهيل او الحبهان المطحون
3-باضافه القليل من روح الفانيليا السائله .طعمه زى الايس كريم خصوصا لو وضعتيه ف الفريزر شويه ووضعنى عليه القليل من السكر
4-باضافه اكليل الجبل المطحون او الروز ماري
5-باضافه الكمون المطحون .طعمه مكنتش اتخيل انه حلو كده ويعتبر صنف مالح
6-اكيد باضافه عسل النحل الطبيعى طعمه مختلف تماما عن السكر
7-وطبعا باضافه الفواكه المقطعه الطازجه
8-اضافه الخيار المقطع وقليل من النعناع المجفف
9- اضافه قطع من التمر
طبعا معظم النكهات جربتها مع الحليب وكانت رائعه وايضا اضافه القليل من السكر الى النكهات السابقه يعزز طعمها اكثر ويضحها
بالهنا والشفا
كتبت :
didi21
-
فكره حلو ما شاء الله عليكى