ارز معمر

مجتمع رجيم / قسم الاطباق المنقولة
كتبت : سحر هنو
-
بسم الله الرحمن الرحيم
********
السلام عليكم ورحمة الله وبركاتة

38003.gif


جايبالكم النهاردة طريقتى الخاصة

فى عمل ( الارز المعمر)
37994.gif



وان شاء الله تعجبكم


استخدمى صينية او فخار او بيرام او

بيركس بس الصينية متكونش تيفال

واهم شئ يكون سور الصنية عالى



ovenpan.gif



709ec34cc8.gif


المقادير

كوب ونصف لبن
كوب ارز مصرى
قطعة قشطة عبوة كوب زبادى
ملح

38040.gif


ضعى على كل1- كوب ارز مصرى
وطبعا مغسول ومصفى من الماء


علية1.5 كوب و نصف حليب

بمعنى لو عملتى 2كوب ارز

يبقى حتضعى عليهم 3 كوب لبن



وبعدين رشة ملح صغيرة والافضل تتزوقية



واعملى حسابك انة بيكون احدق ما

بتتزوقية بعد السواء بعدين تضعى

قطعة كبيرة قشطة مجمدة



من الفريز و فكة شئ بسيط


ولا توزعيها وضعيها فى وسط الصينية


وضعيها فى الفرن لحد ماتستوى



وبتعرفى السواء لشربها للبن ووجه الصينية



بيكون لونة محمر و مايل لبنى فاتح


و بالهنا والشفاء

37996.gif


وياريت تقولو لى رايكم

38024.gif
كتبت : soltanmona
-
تسلم ايديك يا سحر
كتبت : مهمومه
-
امممممممممممممممممممممممممممممم
لذيذة تسلم ايدك
كتبت : نود
-
شششششششششششكرا
كتبت : سلام نمستى
-
تسلم الايادى وهاجربها ويارب تطلع حلوة
كتبت : البندري
-
تسلميييييييييييين يا عسل
الصفحات 1 2  3  4  5  ... الأخيرة

التالي

طريقة تحفة لعمل( المسخن)

السابق

القرنبيط على الطريقه الهنديه

كلمات ذات علاقة
لعمر , ارز