مقرمش من برة!!!وطرى ولذيذ من جوه!!!؟
مجتمع رجيم / الاطباق المتنوعة
كتبت :
هوبى
-
......طريقه حلوه لقلي البطاطس....
تبقى زى بطاطس ماكدونالدز بالظبط
حقولكم على طريقه روعه لقلي البطاطس
تجيبي البطاطس وتقشريها طبعا و تقطعيها أصابع
وبعدين أثناء التقطيع حطي قدر فيه ماء و مقدار مناسب من الملح على
النار ولما تغلي المية تضعي عليها مقدار فنجان قهوه خل ابيض
وتضيفي البطاطس وتتركيها لمدة خمس دقائق تغلي
بعدين تصفيها من الماء و تسخني الزيت وتقليها عادي
وراح تاخذ وقت اطول شوية من العادي في الزيت
لكن لا تنتظري حتى تأخذ لون أحمر
طلعيها وهي شبه صفراء لأنك راح تلاحظي انها راح تكون مقرمشه جداً من بره وبنفس الوقت طريه من جوه
يعني لو سيبتيها لتاخذ اللون الأحمر او الذهبي الداكن حتطلع ناشفة زياده عن اللازم
جربيها وما راح تغيري الطريقة
وعلى فكره الطريقه دي بتكون راااااائعه مع تقطيع البطاطس حلقات رقيقه جداً مثل الشيبسي
جربي مع الحلقات الرقيقه لكن طبعاً مع تقليل مدة الغلي
وراح تحصلي على طبق شيبسي روعة
ماتنسونيش بدعائكم
وبالهنا والشفا
منقول
تبقى زى بطاطس ماكدونالدز بالظبط
حقولكم على طريقه روعه لقلي البطاطس
تجيبي البطاطس وتقشريها طبعا و تقطعيها أصابع
وبعدين أثناء التقطيع حطي قدر فيه ماء و مقدار مناسب من الملح على
النار ولما تغلي المية تضعي عليها مقدار فنجان قهوه خل ابيض
وتضيفي البطاطس وتتركيها لمدة خمس دقائق تغلي
بعدين تصفيها من الماء و تسخني الزيت وتقليها عادي
وراح تاخذ وقت اطول شوية من العادي في الزيت
لكن لا تنتظري حتى تأخذ لون أحمر
طلعيها وهي شبه صفراء لأنك راح تلاحظي انها راح تكون مقرمشه جداً من بره وبنفس الوقت طريه من جوه
يعني لو سيبتيها لتاخذ اللون الأحمر او الذهبي الداكن حتطلع ناشفة زياده عن اللازم
جربيها وما راح تغيري الطريقة
وعلى فكره الطريقه دي بتكون راااااائعه مع تقطيع البطاطس حلقات رقيقه جداً مثل الشيبسي
جربي مع الحلقات الرقيقه لكن طبعاً مع تقليل مدة الغلي
وراح تحصلي على طبق شيبسي روعة
ماتنسونيش بدعائكم
وبالهنا والشفا
منقول
كتبت :
didi21
-
تسلم ايديكى حبيبتى فعلا طريقه رائعه اناباعملها