خل و ليمون و ملح و كركم و فلفل و قرفة و سبع بهارات و زيت و شطة و بصل و ثوم مبشورين و صلصة طماطم تدهن الدجاجة بالخليط و بداخلها و تحت جلدها و تحدث ثقوب في االجلد
تحشى بالبصل و الزعفران و الزبيب و الصنوبر و الفستق و اللوز
تغلف بورق الألومنيوم حتى تنضج ثم ترفع الورقة حتى تتحمر
يطبخ الأرز و بعد نضوجه تضاف شعيرات الزعفران المنقوعة في قليل من الماء
يزين الطبق بحشوة البصل
و تقدم و ألف هناء و صحة
كتبت :
noga sief
-
بجد بجد فرحت لما لاقيتك منزلة اكلة جميلللللللللللللللللللة والله لو كنتى عرفتينى مكنتش اتغديت وكنت اتغديت الاكلة دى تسلم ايديكى والله جميلة وهاجربها ان شاء الله