مجتمع رجيموصفات اللحوم

فراخ بالمسطردة والمشروم (من مطبخى بالصور)

بسم الله الرحمن الرحيم

دة أول تجربة لى فى القسم دة ومصورة بالخطوات كمان

قولت أجرب فى أخواتى الحبيبات ونشوف نتيجة التجربة

1- نحضر صدور الفراخ المخلية ونتبلها بالبصل و الفلفل الاسمر والملح



2- نقطع الطماطم إلى مكعبات


3- نضع الفراخ بعد تقطيعها الى شرائح صغيرة على الطماطم



4- نحضر المسطردة



5- نحضر توابل مخصصة للشاورما من سبايسى



6- نضع معلقتين من المسطردة وتوابل سبايسى ونقلب كلة مرة واحدة



7- نضع بالزبط نقطتين زيت فى طاسة لغاية لما تسخن ونضع المحتويات كلها على النار ونتظر لمدة ربع ساعة




8- نحضر المشروم وهو غالبا يكون فى علب محفوظة وجاهز



9- نضع المشروم على الطبيخ



10- نتظر لمدة ربع ساعة اخرى

11- والان اصبح جاهز للأكل



نحضر العيش الأسمر





بالهنا والشفاااااااااا وطلعت لذيذة وخفيفة جدا وصحية جداجدا
يسلمووووو ايديكي حبيبتي

طبق حلو وخفيف بانتظار اطباقك الجميله
تسلم ايديكى باين عليه خفيف جدا
هجربه ان شاء الله
تسلم الانامل المبدعه
يسلمووووو يا بنات على المرور يعنى انتوا كويسين التجربة نجحت؟!
يم يم

يسلمو الاياادي ياقمرررررررررررررررررررررررر

موفقه
1 2  3  4  5  ... الأخيرة
كلمات ذات علاقة
مطبخى , بالمسطردة , بالصور) , فراخ , والمشروم