مجتمع رجيم

العودة   مجتمع رجيم > ازياء موضه جمال ديكور طبخ > المعجنات و الحلويات > المعجنات وَ السندويشات

المعجنات وَ السندويشات بيتزا , مخبوزات , سندوتشات

إضافة رد
 
LinkBack أدوات الموضوع انواع عرض الموضوع
قديم 11-12-2008, 08:25 PM   #1
روح المنتدى
 
تاريخ التسجيل: Feb 2008
الدولة: مصر
المشاركات: 5,534
افتراضي جلاش باللحمة المفرومة من مطبخى

جلاش باللحمة المفرومة

المقادير :
لفة جلاش 1ك لحمة مفرومة 2 بصل مفروم ناعم 2 حبة فلفل رومى مفروم ناعم 2 حبة جزر

مفروم ناعم ملح فلفل بهارات سمن او زبد 1/2 كوب شوربة باردة بيضة

الطريقة :
1 تعصج اللحم المفروم مع البصل والفلفل والجزر ومعلقة سمن او زبد

2 يضاف الملح والفلفل الاسود والبهارات للخليط السابق

3 تفرد لفة الجلاش على مكان مسطح ( رخامة المطبخ )

4 تقسم اللفة الى نصفين

5 تدهن الصينية بسمن وتوضع نصف اللفة ويضاف فوقها اللحم المفروم المعصج

6 يوضع النصف الثانى فوق اللحمة المفرومة وتقطع بالسكين الى مربعات حسب الحجم المطلوب

( كبيرة او صغيرة حسب الرغبة )

7 تضاف الزبد او السمن بعد تسيحها على النار فوق صينية الجلاش

8 تدخل الصينية الفرن محمى الى ان يصفر لونها على درجة حرارة 180 200 ْ

9 تمزج 1/2 كوب الشوربة مع البيضة وتضاف الى الصينية وتدخل الفرن مرة اخرى الى ان يحمر وجهها
وده شكلها النهائى









بالهناااااااااااااااااا والشفاااااااااااااااااااااااااااااااا

التعديل الأخير تم بواسطة زهره الاسلام ; 10-17-2011 الساعة 04:28 AM
noga sief غير متواجده حالياً   رد مع اقتباس
قديم 11-12-2008, 09:08 PM   #2
اللهم عفوك و رضاك
 
تاريخ التسجيل: Sep 2007
الدولة: مصرية من أسكندرية
المشاركات: 6,233
افتراضي رد: جلاش باللحمة المفرومة من مطبخى

ووووووووووووووووواووووووووووووووووووو يا نوجة أية الجمال دا حلو قووووووووووووووى الجلاش دا ممكن حتة
__________________
كـفــى بــي فــخـرًا أن أكــون عـبــدًا لــك...

وكـفـى بــي عــزًا أن تــكــون ربـــًا لــــي....
مسلمة غير متواجده حالياً   رد مع اقتباس
قديم 11-12-2008, 09:10 PM   #3
روح المنتدى
 
تاريخ التسجيل: Feb 2008
الدولة: مصر
المشاركات: 5,534
افتراضي رد: جلاش باللحمة المفرومة من مطبخى

يا ندى يا حبيبتى انا اعملك صينية جلاش واجبيها بنفسى لحد عندك

انا عندى كااااااااااااااااااااااااااام ندى
noga sief غير متواجده حالياً   رد مع اقتباس
قديم 11-12-2008, 09:21 PM   #4
اللهم عفوك و رضاك
 
تاريخ التسجيل: Sep 2007
الدولة: مصرية من أسكندرية
المشاركات: 6,233
افتراضي رد: جلاش باللحمة المفرومة من مطبخى

ربنا يخليكى ليا يا أحلى نوجة باموووت فيكى
__________________
كـفــى بــي فــخـرًا أن أكــون عـبــدًا لــك...

وكـفـى بــي عــزًا أن تــكــون ربـــًا لــــي....
مسلمة غير متواجده حالياً   رد مع اقتباس
قديم 11-13-2008, 03:41 AM   #5
رحيق الوردات مشرفة سابقة لها عبير الورد
 
تاريخ التسجيل: Nov 2007
الدولة: الكويت الغاليه
المشاركات: 1,785
افتراضي رد: جلاش باللحمة المفرومة من مطبخى

يمييييييييييييييي

تسلم اناملج المبدعه
__________________

كويتية وأفتخر
الحساااسه غير متواجده حالياً   رد مع اقتباس
قديم 11-13-2008, 08:06 AM   #6
مديرة سابقة لها رحيق الورد
 
تاريخ التسجيل: May 2007
الدولة: لبنان
المشاركات: 7,958
افتراضي رد: جلاش باللحمة المفرومة من مطبخى

مممممممممم
شهيتيني يا نوجا تسلم يديكي
__________________









CENTER] [/CENTER]







honey غير متواجده حالياً   رد مع اقتباس
إضافة رد

مواقع النشر (المفضلة)

كلمات ذات علاقة
مطبخى , المفرومة , باللحمة , جلاش

أدوات الموضوع
انواع عرض الموضوع

تعليمات المشاركة
لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
لا تستطيع الرد على المواضيع
لا تستطيع إرفاق ملفات
لا تستطيع تعديل مشاركاتك

BB code is متاحة
كود [IMG] متاحة
كود HTML معطلة
Trackbacks are متاحة
Pingbacks are متاحة
Refbacks are متاحة


الموضوع كاتب الموضوع المنتدى مشاركات آخر مشاركة
جلاش باللحمة المفرومة والخضار المشكل زهرة الليمون الاطباق المتنوعة 7 12-15-2014 05:20 PM
محشى كوسة باللحمة المفرومة دايت ومن مطبخى وبالصور المستبشرة خيرا أطباقنا الخاصة للرجيم 22 04-06-2013 06:29 AM
المسقعة باللحمة المفرومة من مطبخي طالبة الفردوس الأطباق الرئيسية 14 12-19-2012 10:42 PM
خرشوف باللحمة المفرومة من مطبخى وبالصور المستبشرة خيرا أطباقنا الخاصة للرجيم 12 02-05-2012 11:37 PM
جلاش باللحمة المفرومة من مطبخى دوللى وصفات اللحوم 12 09-20-2011 12:07 AM


الساعة الآن 03:28 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7, Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0