جلاش باللحمة المفرومة من مطبخى

جلاش باللحمة المفرومة المقادير : لفة جلاش - 1ك لحمة مفرومة - 2 بصل مفروم ناعم - 2 حبة فلفل رومى مفروم ناعم - 2 حبة جزر مفروم ناعم - ملح - فلفل -...

مجتمع رجيم / المعجنات وَ السندويشات
noga sief
اخر تحديث
جلاش باللحمة المفرومة من مطبخى

جلاش باللحمة المفرومة

المقادير :
align="right">لفة جلاش - 1ك لحمة مفرومة - 2 بصل مفروم ناعم - 2 حبة فلفل رومى مفروم ناعم - 2 حبة جزر

مفروم ناعم - ملح - فلفل - بهارات - سمن او زبد - 1/2 كوب شوربة باردة - بيضة

الطريقة :

align="right">1- تعصج اللحم المفروم مع البصل والفلفل والجزر ومعلقة سمن او زبد

2- يضاف الملح والفلفل الاسود والبهارات للخليط السابق

3- تفرد لفة الجلاش على مكان مسطح ( رخامة المطبخ )

4- تقسم اللفة الى نصفين

5- تدهن الصينية بسمن وتوضع نصف اللفة ويضاف فوقها اللحم المفروم المعصج

6- يوضع النصف الثانى فوق اللحمة المفرومة وتقطع بالسكين الى مربعات حسب الحجم المطلوب

( كبيرة او صغيرة حسب الرغبة )

7- تضاف الزبد او السمن بعد تسيحها على النار فوق صينية الجلاش

8- تدخل الصينية الفرن محمى الى ان يصفر لونها على درجة حرارة 180 - 200 ْ

9- تمزج 1/2 كوب الشوربة مع البيضة وتضاف الى الصينية وتدخل الفرن مرة اخرى الى ان يحمر وجهها
وده شكلها النهائى




mm2iji2fpm5n2wcuv4r.




بالهناااااااااااااااااا والشفاااااااااااااااااااااااااااااااا
مسلمة
ووووووووووووووووواووووووووووووووووووو يا نوجة أية الجمال دا حلو قووووووووووووووى الجلاش دا ممكن حتة
noga sief
يا ندى يا حبيبتى انا اعملك صينية جلاش واجبيها بنفسى لحد عندك

انا عندى كااااااااااااااااااااااااااام ندى
مسلمة
ربنا يخليكى ليا يا أحلى نوجة باموووت فيكى
الحساااسه
يمييييييييييييييي

تسلم اناملج المبدعه
honey
مممممممممم
شهيتيني يا نوجا تسلم يديكي
الصفحات 1 2  3  4 

التالي

سبرنق رول من مطبخي ,, جدا لذيذ بالجبن والدجاج يوجد صور حياكم ياعسولات

السابق

خبز بريوش الضفيره و صورته

كلمات ذات علاقة
مطبخى , المفرومة , باللحمة , جلاش