جلاش باللحمة المفرومة من مطبخى
مجتمع رجيم
/
المعجنات وَ السندويشات
كتبت : noga sief
-
جلاش باللحمة المفرومة من مطبخى
جلاش باللحمة المفرومة
المقادير :
align="right">
لفة جلاش - 1ك لحمة مفرومة - 2 بصل مفروم ناعم - 2 حبة فلفل رومى مفروم ناعم - 2 حبة جزر
مفروم ناعم - ملح - فلفل - بهارات - سمن او زبد - 1/2 كوب شوربة باردة - بيضة
الطريقة :
align="right">
1- تعصج اللحم المفروم مع البصل والفلفل والجزر ومعلقة سمن او زبد
2- يضاف الملح والفلفل الاسود والبهارات للخليط السابق
3- تفرد لفة الجلاش على مكان مسطح ( رخامة المطبخ )
4- تقسم اللفة الى نصفين
5- تدهن الصينية بسمن وتوضع نصف اللفة ويضاف فوقها اللحم المفروم المعصج
6- يوضع النصف الثانى فوق اللحمة المفرومة وتقطع بالسكين الى مربعات حسب الحجم المطلوب
( كبيرة او صغيرة حسب الرغبة )
7- تضاف الزبد او السمن بعد تسيحها على النار فوق صينية الجلاش
8- تدخل الصينية الفرن محمى الى ان يصفر لونها على درجة حرارة 180 - 200 ْ
9- تمزج 1/2 كوب الشوربة مع البيضة وتضاف الى الصينية وتدخل الفرن مرة اخرى الى ان يحمر وجهها
وده شكلها النهائى
بالهناااااااااااااااااا والشفاااااااااااااااااااااااااااااااا
كتبت : مسلمة
-
ووووووووووووووووواووووووووووووووووووو يا نوجة أية الجمال دا حلو قووووووووووووووى الجلاش دا ممكن حتة
كتبت : noga sief
-
يا ندى يا حبيبتى انا اعملك صينية جلاش واجبيها بنفسى لحد عندك
انا عندى كااااااااااااااااااااااااااام ندى
كتبت : مسلمة
-
ربنا يخليكى ليا يا أحلى نوجة باموووت فيكى
كتبت : الحساااسه
-
يمييييييييييييييي
تسلم اناملج المبدعه
كتبت : honey
-
مممممممممم
شهيتيني يا نوجا تسلم يديكي
الصفحات
1
2
3
4
مواضيع مميزة قد تهمك
جلاش باللحمة المفرومة والخضار المشكل
محشى كوسة باللحمة المفرومة دايت ومن مطبخى وبالصور
المسقعة باللحمة المفرومة من مطبخي
خرشوف باللحمة المفرومة من مطبخى وبالصور
جلاش باللحمة المفرومة من مطبخى
التالي
سبرنق رول من مطبخي ,, جدا لذيذ بالجبن والدجاج يوجد صور حياكم ياعسولات
السابق
خبز بريوش الضفيره و صورته
كلمات ذات علاقة
مطبخى
,
المفرومة
,
باللحمة
,
جلاش
LinkBack
LinkBack URL
About LinkBacks
Bookmark & Share
Digg this Thread!
Add Thread to del.icio.us
Bookmark in Technorati
Tweet this thread