سؤال لمصر او العايشين في امريكا

مجتمع رجيم / أرشيف رجيم
كتبت : بصمة امل2008
-
يا بنات ابي استفسر عن لحم البسطرما وش طريقتة او طعمة او اي شي عنة

الي عايشين في امريكا او اي دوله اوربية
سؤال عن لحم يضاف مع البيض
ابي اعرف اسمة
وهل هو حلال
كتبت : masy
-
انا عايشه امريكا واللحم اللي بيقدمه وع البيض بمطاعمهم هو البيكن وهو خنزير وطبعا حرام
كتبت : shamosa
-
البسطرمه يا بصمة امل هيا عباره عن لحمه وكانت تستخدم من الجمل بس الان من البقر او الجاموس
هيا قطعة لحمه تغطى بخليط بيتكون من الثوم والملح والحلبه المطحونه والشطه والفلفل وتغلف بيها بالكامل لتغطى جميع الاجزاء وتربط بالدوبار وتعلق فى مكان جاف مظلم مده كبيره بس معرفش قد ايه وبعدين تقطع بالقطاعه الخاصه بيها
بس مينفعش تتعمل بالبيت علشان النواحى الصحيه لان لازم لها جو بمواصفات خاصه

وبالهنا و العافيه
كتبت : بصمة امل2008
-
مشكورين على الردود الحلوه
اللحم الي اتكلم عنة اسمه (( لحم مقدد ))
ابي اعرف اكثر معليش بتعبكم شوي

نجي للبصطرما
1- طعمها ازاييييييي
2- ابي اعرف طرق تقديمها
كتبت : بصمة امل2008
-
معقوله محد يعرف
كتبت : shamosa
-
حبيبتى البسطرمه تتقدم مع اشياء كتيره
زى ممكن تتعمل مع البيض المقلى
او تأكل مع اى انواع من الجبن (بيضاء , شيدر , رومى ,.........) اى نوع تحبيه
او تضعيها مع المعجنات كحشوه وخصوصا مع البيتزا او الفطائر
او لوحدها من غير اى اضافات طعمها خرافه

وبالنسبه للبيض بالبسطرمه دى طريقته :
بتجيبى قطعة زبده وتضعيها بالطاسه على النار
تقطعى البسطرمه وتحمريها قليلا
تخفقى البيض مع قليل من الملح والفلفل الاسود(راعى كمية الملح لان البسطرمه مالحه )
تضعى البيض على البسطرمه وتقلب حتى ينضج البيض
ويقدم مع اى خبز تحبيه والسلاطه
وبالهنا والشفا
الصفحات 1 2 

التالي
السابق