نكون سلقنا الفراخ وناخد منة الصدور نفصصها لقطع صغيرة
وناخد من المرق 3 _ كوب كبير ونضف فية فص توم مدقوق ومكعب ماجىويغلى بيها كويس
نحمر بصلة فى شوية زيت ونضع بعدها البصل فى مصفاة ليصفى من الزيت
نخلط الدقيق والزبادى واللبن والمرق ونضربهم فى الخلاط ضربا مبرحا حتى يستغيث ملحوظة :جميع المكونات تكون باردة
ههههههههههههههههه خفة ثم نضعهم على النار ونضع عليهم صدور الفراخ المقطع صغيرا ونقلب بمضرب سلك ونستمر فى التقليب وقرب الغليان نضع قليل من الزيت الذى حمرنا فية البصل وقليل من الملح والفلفل الاسمر وقطعة قشدة صغيرة ونقطتين من الليمون ونقلب جيدا واول ما يغلى نطفئ النار ونقلبة فى طبق التقديم ثم نرش البصل المحمر على وجة الطبق عند التقديم جربوة وحيعجبكم جدا انشاء الله وهو سهل جدا ولا ياخذ اكثر من دقائق ويقدم باردا بالهنا والشفا