6 وحدات رقاق - 2 كوب لبن - فانيليا - 2 معلقة صغيرة قرفة - 4 ملاعق سمن - بيضة - 4 ملاعق كبيرة سكر
- نسيح معلقة ونص سمنة ونحطها فى قاع الصينية
- نضيف على اللبن القرفة والفانيليا ويمتزجوا معا بالشكل ده
- نضع واحدة رقاقة فوق السمن ونسقى الرقاقة بــ 2 معلقة من خليط اللبن السابق بالشكل ده
align="right">- تكرر نفس الحركة حتى ينتهى كل الرقاق
align="right">- بين كل رقاقتين نضع 1/4 معلقة صغيرة سمن
align="right">- نضيف على اخر رقاقة مزيج اللبن والبيض بالشكل ده
align="right">- ونضع فوقه 1/4 معلقة صغيرة سمن بالشكل ده
align="right">- وندخل الصينية الفرن على درجة حرارة180 ْ الى ان يحمر الوجه هذا الشكل النهائى بعد النضج واحمرار الوجه
كتبت :
lolo82
-
تسلم ايديكى
شكله حلو ولذييييذ
دايما مبدعة ومتجددة فى اطباقك
كتبت :
بنت الاردن
-
يسلموا ايديك
شكلة طيب
بس ما بينفع مع الرجيم
كتبت :
سمرا مصر
-
تسلمى يا نوجا على صينيه الرقاق الحلوة دايما اطباقك مميزة وحلوة
كتبت :
عين التسنيم
-
تجنن يا قلبى وبالتوفيق فى المسابقة ان شاء الله
كتبت :
بحر الجود
-
مشكوووووووره على هـ الوصفة
سيتم التطبيق ياقلبي
تسلم ايدكـــ