تتبيلة لكل حاجة

مجتمع رجيم / قسم الاطباق المنقولة
كتبت : lolo82
-
السلام عليكم
حبيت اقدم لكم بعض التتبيلات لتتبيل الاسماك واللحوم الدجاج
[الاولى
تتبيلة لانواع الفيليه المختلفة ويمكن حفظها بالثلاجة لفترة
المقادير
كوب خل
كوب زيت زيتون و كوب زيت نباتى
نصف كوب عصير ليمون
2ملعقة مستردة
2 ملغقة مايونيز
1 صفار بيضة
ملعقة سكر
2 ملعقة صغيرة ملح
2 ملعقة صغيرة فلفل اسود
نصف كوب خيار مخلل
صوص شطة اوفلفل احمر حار
شطة
زعتر واكليل الجبل
4 فصوص ثوم
الطريقة
توضع المكونات فى الخلاط وتضرب مع بعضها ثم نضعها فى زجاجة
ثم نستخدمها على اى فيليه وترج الزجاجة قبل الاستخدام

الثانية
لتتبيل الدجاج
المكونان
ثوم +زبادى+مستردة+ملح+فلفل+خل
وتقلب وتوضع على الدجاج حوالى ساعتين قبل الشوى

[الثالث
لتتبيل الكبدة واللحم للشوى
المقادير
خل +ماء بصل+ملح+فلفل
تنقع الكبدة واللحم لايقل عن ساعتين فى الخليط

الرابعة
لتتبيل السمك للقلى
المقادير
ملح +كمون+مستردة+ثوم+عصير ليمون+خل
يتبل السمك ويوضع القليل من الخليط فى بطنه

[الخامسة
لتتبيل السمك المشوى
بعد شى السمك بالردة يوضع فيها وهو ساخن ثم يتم اخراجه مباشرة
المقادير
ماء+عصير ليمون+ملح+بقدونس اخضر+شطة+كمون
ويارب تعجبكم
كتبت : جود الامل
-
جزاك الله كل خير

والله يعطيكي العافية
كتبت : jannah1
-
كتبت : حروف الهجاء
-
كتبت : روح الجوري
-
تسلم ديــــآآآتكـ حبيبتي..
:)

كتبت : الليبية86
-
تسلم الايادي ..مشكورة
الصفحات 1 2  3  4 

التالي

موسوعة السلطات

السابق

تخيلي (حمص بدون حمص)ولا اقولك وش لة تتخيلين تعالي شوفي الصور

كلمات ذات علاقة
لكل , تتبيلة , حاجة