أكيد قصدك حبيبتي فيليه السمك...
إليك الطريقة:
تبلي الفيليه بعصير الليمون و الكمون و الثوم و البهار الخاص بالسمك و الفلفل و الملح...
قلبي قطع الفيليه في الدقيق ثم اقليهم في الزيت الحار حتى يصبح لونهم ذهبي...
أو ممكن تطهي قطع الفيليه في الفرن(بدون دقيق) و اضافة شرائح من الفلفل البارد الأخضر...
لطهي الأرز:
اقلي كمية من البصل المقطع جوانح ثم اضيفي الأرز البسمتي أو النوع اللي تفضليه و اطبخيه بالطريقة المعتادة.
أتمنى تعجبك طريقتي و أنا جاهزة لأي سؤال...