طريق عمل الملوخيه المصرى

مجتمع رجيم / الاطباق المتنوعة
كتبت : sagda
-
نصف كيلو ملوخيه مكعبين مرقة دجاج 15 فص ثوم مفروم شوربة دجاج الطريقه تخرط الملوخيه بلمخرطه حتى تصبح ناعمه اوتضرب بلجهاز الخاص بها او الكبه ثم توضع مكعبين الدجاج على الشوربه حتى تغلى ثم توضع الملوخيه وتقلب جيدا حتى توشك على الغليان وتطفىء النار ثم نقوم بوضع ملعقة سمن فى طاسه والثوم ويحمر ويوضع على الملوخيه الثوم وتغطى 3 ثوانى وبلهنا والشفاء وياااااااااااااااارب تعجبكم:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o
كتبت : سلام نمستى
-
حبيبتى الثوم كثير جدا والملوخيه لازم يحطلها كزبرة ناشف وعدد فصوص الثوم 5 او 6 وارجو تقبلى نقدى بروح رياضيه وهذا حتى الاخوات تستفاد
كتبت : sagda
-
انا بعملها دايما من غير كزبره ومش لازم ابدا وزوقى طعمها وجربى والثوم لما يفرم يصبح بسيط جدا
كتبت : sagda
-
شكرا على مرورك انا بحترم رايك وكل عام وانتى بخير سلام
كتبت : honey
-
مممممم
شكرا يا ساجدة على الملوخية اللذيذة :)
كتبت : mira
-
ازاي لازم الكسبرة مع السمنة والتومة

ومشكورة على الوصفة
الصفحات 1 2  3 

التالي
السابق