بمناسبة شهر رمضان قطايف تجنن

نصف كيلو قطايف كوب سكر نصف كوب ماء لعمل الشربات كيس كريم شانتيه اى نوع من المكسرات بندق لوز او فسدق نصف كوب لبن زيت للتحمير ...

مجتمع رجيم / الاطباق المتنوعة
sagda
اخر تحديث
بمناسبة شهر رمضان قطايف تجنن

نصف كيلو قطايف كوب سكر نصف كوب ماء لعمل الشربات كيس كريم شانتيه اى نوع من المكسرات بندق لوز او فسدق نصف كوب لبن زيت للتحمير الطريقه تلف القطايف على شكل قرطاس ثم تحمر فى الزيت وتوضع فى الشربات وتصفى بلمصفى بعد خروجها من الشربات وتترك حتى تبرد ثم توضع الكريمه بواسطه القمع او القرطاس الخاص بها ثم ترص فى الطبق التقديم وتوضع فى كل واحده لوزه اوبندقه حسب الرغبه على وجهها والف هنا طريقة عمل الشربات يوضع كوب السكر على مقدار الماء وتترك حتى تغلى لمده 4 دقائق غليان طريقة الكريمه توضع محتويات الكيس وكمية اللبن وخفق جيدا بلمضرب حتى تتكون الكريمه whistlingwhistlingwhistlingwhistlingwhistlingwhist lingwhistling
honey
طريقة رائعة...
شكرا يا قمر...
نود
شششكرا ليكي طريقة جميلة

شكلها لذيذ
sagda
تالة
ألف شكرررررررررررر
sagda
ميرسى ليكم كل سنه وانتم طيبين
الصفحات 1 2  3 

التالي
السابق