بمناسبة شهر رمضان قطايف تجنن

مجتمع رجيم / الاطباق المتنوعة
كتبت : sagda
-
نصف كيلو قطايف كوب سكر نصف كوب ماء لعمل الشربات كيس كريم شانتيه اى نوع من المكسرات بندق لوز او فسدق نصف كوب لبن زيت للتحمير الطريقه تلف القطايف على شكل قرطاس ثم تحمر فى الزيت وتوضع فى الشربات وتصفى بلمصفى بعد خروجها من الشربات وتترك حتى تبرد ثم توضع الكريمه بواسطه القمع او القرطاس الخاص بها ثم ترص فى الطبق التقديم وتوضع فى كل واحده لوزه اوبندقه حسب الرغبه على وجهها والف هنا طريقة عمل الشربات يوضع كوب السكر على مقدار الماء وتترك حتى تغلى لمده 4 دقائق غليان طريقة الكريمه توضع محتويات الكيس وكمية اللبن وخفق جيدا بلمضرب حتى تتكون الكريمه whistlingwhistlingwhistlingwhistlingwhistlingwhist lingwhistling
كتبت : honey
-
طريقة رائعة...
شكرا يا قمر...
كتبت : نود
-
شششكرا ليكي طريقة جميلة

شكلها لذيذ
كتبت : sagda
-
كتبت : تالة
-
ألف شكرررررررررررر
كتبت : sagda
-
ميرسى ليكم كل سنه وانتم طيبين
الصفحات 1 2  3