اسباجيتي بالتونة

مجتمع رجيم / الاطباق المتنوعة
كتبت : نود
-
المقادير
كيس مكرونة اسباكتي
علبة تونة
حبة طماطم
حبة فلفل أخضر حار
ربع كيلو جبن رومي


الطريقة
نسلق المكرونة ونصفيها من الماء ونتركها في المصفاة. .1
ثم فى نفس الوعاء نضع قليل من الزيت لكى يدفأ ثم نضيف إليه الطماطم المقطعة صغيرة جداً مع الفلفل المقطع صغير لكى يدبلو مع الحرارة. .2
نضيف التونة لمدة دقيقتين، لازم نكون مصفيين التونة من المياة بتعتها. .3
نضيف المكرونة ونقلبها مع الخلطة. .4
نقطع الجبنة الرومي ونضفها على المكرونة حتى تسيح الجبن وبالهناء والعافية
كتبت : نود
-
في انتظار الوردات
كتبت : غزاله
-
فكره كتير حلوه هجربها بطريقتك
عملتها قبل كده بس من غير وضع التونه على النار
بعد سلق المكرونه وتصفيتها اجهز الطماطم وفلفل مقطعهم حلقات واحمرهم شويا فى نقطتين زيت بيكونوا حلقات مش صلصه واحط عليهم المكرونه وبعدين الجبنه الرومى و بعد مشلهم من على النار اضيف التونه بعد تصفيتها ميتها من غير وضعها على نار


مشكورا كتيراااااا
كتبت : نود
-
طريقتك برضه جميلة ياغزالة

شكرا ليكي بالعافية ياجميل
كتبت : مسلمة
-
مشكورة حبيبتى سلمت يداك
جــــــزاك اللـــــه خيـــــــــــــرا
كتبت : سمرا مصر
-
تسلمى نود على الطريقه الجديده للاسباجتى
الصفحات 1 2 

التالي

دجاج بالقرفة

السابق

المكرونة بالبط

كلمات ذات علاقة
اسباجيتى , بالتونة