class="quote">اقتباس : المشاركة التي أضيفت بواسطة rawdh:
[align=center]سلمت يمناك......جزاك الله خيرا[/align]
كتبت :
ياحبي لي
-
class="quote">اقتباس : المشاركة التي أضيفت بواسطة بنت اسكندرية:
كتبت :
ياحبي لي
-
class="quote">اقتباس : المشاركة التي أضيفت بواسطة عين التسنيم:
[frame="13 70"] ما شاء الله تسلم الايادى يا قمر بيتزات رائعة فعلا بس لى سؤال بيتزا رولات النقانق بتقطعيها وبعدين تدخليها الفرن طيب طريقة سواها ازاى علشان ما تنشف اصلها عجبانى قوى وعايزة اجربها اليوم بس خايفة تنشف منى
فى انتظار ردك ياقمر
[/frame]
قصدك فطائر النقانق ..
ايه تقطع حلقات قبل تدخل الفرن ..
وتوضع في صينية الفرن وشها لفوء >> متحمسه مع الشرح ههههههه
زي كذا يعني ..
اسدحيها في القالب كذا ههههههه
وابد ماتنشف ولا حاجه اول ماتطلع من الفرن حطيها في صحن له غطاء وغطيها خمس دقايق ..
وطعمهااا لذيذ وصغيره تاكلين ثلاثين حبه مره وحده >> هههههههههه
كتبت :
!!تراآانيم!!
-
ماشاء الله
يسلمووو ياقلبي على الحركااات الحلووووهـ
عواافي على قلبكـ ,,,
كتبت :
ياحبي لي
-
class="quote">اقتباس : المشاركة التي أضيفت بواسطة !!تراآانيم!!:
ماشاء الله