لكن شكل الجاتوه عباره عن ساندوتش كبير ويقطع عند التقديم
والنوع الخامس : بروفيترول بصلصة الشوكولاته
ودة شكلته كور صغيره يعنى كل واحده فى قضمه وحشيتها كريمه الباتسير والتزيين اذبت 2 شوكولاته جلاكسى مع قطعة زبده وغمست كل قطعه بالصوص ووضعتها فوق بعضها وزينتها من الخارج بكريم شانتيه
والنوع السادس : اكلير التشيز
وده العجينه بتاعتى مع اضافة م ص نسكافيه 2/1 م ص قرفه
والحشو : علبة جبنه كيرى مخفوقه2/1 علبة حليب نستله محلى علبة قشطه2 شوكولاته سايحه وبعد ذلك قلبتهم مع 1 كوب كريم شانتيه مخفوق
والتزيين : حطيت بقايا الكراميل اللى عملته مع باقى الشوكولاتة الجلاكسى السايحه وزينت الجاتوه واتمنى ان اكون اضفت شىء جديد ليكوا
منقوووووووووول
كتبت :
عين التسنيم
-
ما شاء الله رووووووووعة حبيبتى اختياراتك مميزة ياقمر تسلمى
كتبت :
masy
-
كتبت :
white rose
-
كتبت :
nanoosh
-
شـكــ وبارك الله فيك ـــرا لك ... لك مني أجمل تحية .
كتبت :
سمرا مصر
-
شـكــ وبارك الله فيك ـــرا لك ... لك مني أجمل تحية .