[gdwl]لو هتستبدلية باللحم المفروم يبقى لازم تكون لحمة خالية من الدهون ويستحسن انك تفرميها فى البيت عشان برة بيحطولها دهن كتير واى استفسار اما موجودة موفقة ياقمر[/gdwl]
كتبت :
اسيرة حبي
-
انا بديت بيه البارح لكن هل جبن قريش عنده اسم اخر انا ما اعرفوا و بالنسبه للغد ممكن نغير العشا مع الغدا ولا راح تتبدل النتيجة شكراااااا
كتبت :
الحايره26
-
مشكوره يا الغاليه بس ممكن سؤال انا احيان ما القى زبادي اكتيفيا يصير اخذ اللبن اكتيفيا ولى زيادي قليل الدسم