فراخ مشويه في الفرن

مجتمع رجيم / الاطباق المتنوعة
كتبت : جني مصر العسوله
-
تتبل الفراخه.بالتتبيله اللي هي:بصلتين مفرومين وفصين توم وبهارات{فلفل وكمون وشطه وبهارات لحمه} ومعلقه ملح وملعقه صلصه وملعقه خل وملعقه عصير ليمون وملعقه زيت ونخلطهم جيدا ونحشي الفرخه جيدا ونملا بين الجلد وداخلها ونتركها في التلاجه لليوم التالي وبعدين نلفها بالفويل جيدا ونضعها في صينيه وندخلها الفرن
ونتركها لمده ساعه او ساعه ونص وبعدين نكشفها ونشوف السوي وبعدين نحمرها علي الشوايه في الاخر.
طعمها تحفه الصراحه احلي من فراخ المشويه بتاعت المطاعم
بالهنا والشفا
كتبت : white rose
-
[align=center]
تسلم ايدك حبيبتي
[/align]
كتبت : jannah1
-
كتبت : سمرا مصر
-
تسلمى على الوصفه وشكرا لكى