مجتمع رجيمقسم الاطباق المنقولة

الحواوشى المصرى

المقادير
- نصف كيلو لحم مفروم نسبة الدهن بة 20%
- عدد 2 بصلة مقطعة ناعم
- بقدونس مفرى
- فلفل رومي أخضر
- بهارات ملح وفلفل اسمر
- زيت ذرة
- خبز حووشى (خبز غير كامل النضج )



الطريقة:


- توضع نصف كمية البصل على النار مع اضافة كمية زيت مناسبة الى ان يصفر لونها
- ترفع من على النار ثم توضع فى وعاء و يضاف اليها اللحم المفروم و باقى البصل و البهارات و البقدونس و الفلفل و الملح والفلفل الأخضر و يقلب جيدا
- يوضع مقدار من الخليط السابق فى رغيف من الخبز البلدى الاسمر ويفرد بة
- يمسح الوجه بقليل من الزيت ويلف فى ورق قصدير ويوضع فى الفرن الى تمام النضج مع ملاحظة تقليبة على الوجهيين

وبالهناء
تسلمى يا سجده وشكرا لك
ياي انا اموت عليه اول ماروح مصر على طول اطلب منه تسلم يدك بس الي ذقته مافيه بقدونس اوفلفل
ام باقي المقدير موجودة روووووووووووووووعه
تسلمي يا ساجدة على أكلاتك اللذيذة....
مشكوووووووووووووووووووووووووووورة
:o ششششششششششكرا أوى لأنى بموووووووووووووووووووت فى الكواوشى
1 2  3 
كلمات ذات علاقة
المصري , الحواوشى , وااااااااااصل