الحواوشى المصرى

مجتمع رجيم / قسم الاطباق المنقولة
كتبت : sagda
-
المقادير
- نصف كيلو لحم مفروم نسبة الدهن بة 20%
- عدد 2 بصلة مقطعة ناعم
- بقدونس مفرى
- فلفل رومي أخضر
- بهارات ملح وفلفل اسمر
- زيت ذرة
- خبز حووشى (خبز غير كامل النضج )



الطريقة:


- توضع نصف كمية البصل على النار مع اضافة كمية زيت مناسبة الى ان يصفر لونها
- ترفع من على النار ثم توضع فى وعاء و يضاف اليها اللحم المفروم و باقى البصل و البهارات و البقدونس و الفلفل و الملح والفلفل الأخضر و يقلب جيدا
- يوضع مقدار من الخليط السابق فى رغيف من الخبز البلدى الاسمر ويفرد بة
- يمسح الوجه بقليل من الزيت ويلف فى ورق قصدير ويوضع فى الفرن الى تمام النضج مع ملاحظة تقليبة على الوجهيين

وبالهناء
كتبت : سمرا مصر
-
تسلمى يا سجده وشكرا لك
كتبت : ورد الجوري
-
ياي انا اموت عليه اول ماروح مصر على طول اطلب منه تسلم يدك بس الي ذقته مافيه بقدونس اوفلفل
ام باقي المقدير موجودة روووووووووووووووعه
كتبت : honey
-
تسلمي يا ساجدة على أكلاتك اللذيذة....
كتبت : اضواء الخليج
-
مشكوووووووووووووووووووووووووووورة
كتبت : ام عاطف
-
:o ششششششششششكرا أوى لأنى بموووووووووووووووووووت فى الكواوشى
الصفحات 1 2  3