تشيز كيك بالشيكولاته للرشيقات فقط
مجتمع رجيم / ركن الحلويات
كتبت :
hobzoaa
-
تسلمين يا قمر
كتبت :
LoveALLAH
-
[align=center]
تسلم ايديكي...شي بشهي وروعة كمان[/align]
تسلم ايديكي...شي بشهي وروعة كمان[/align]
كتبت :
همس الأثير
-
يسلموو صفا
شكلها يشهي
شكلها يشهي
كتبت :
بحب البحر
-
شكرا يا عسل
كتبت :
سحر هنو
-
كتبت :
ruba roro
-
class="quote">اقتباس : المشاركة التي أضيفت بواسطة (رشيقه هانم):
أخبار الرشيقات ايه
انا اتعلمت رفع الصور و جبتلكم تشيز كيك الشيكولاته لا بسكويت و لا زبد يعنى اكسترا لايت
طولت عليكم يلا نبدأ بسم الله
المقادير:
2 كوب شوفان
عسل اسود(يمكن استبداله بسكر بنى)
4 ملعقه كبيره حليب خالي الدسم
كاكاو خام
باكو جيلاتين بدون نكهه
علبة لبنه منزوعة الدسم
4 ملعقه كبيره جبن كاسات قليل الدسم
فانيلا سائله
قرفه
بندق محمص للتزيين
الطريقه:
1. القاعده:
يحمص الشوفان فى مقلاه جافه حتى يصبح ذهبى اللون و يخلط مع العسل الاسود مع الحليب بعدين يفرد فى قاع صينية التشيز كيك و تدخل الفرن 15 دقيقه(راقبيها حتى لا يتحرق العسل)
2. الطبقه الأولى :
· ذوبى الجيلاتين فى 1\2 كوب ماء مغلى و اتركيه يبرد
· اضربى اللبنه بالمضرب مع العسل عشان تعلى قليلا و بعدين ضيفى الجبن الفانيلا و القرقه و ضيفى الجيلاتين مع الضرب جيدا
· افصلى ثلثين الخليط و ضيفي الكاكاو و ملعقه كبيره عسل اسود
· صبى خليط الكاكاو فى الصينيه و اتركيها فى الثلاجه حتى تتماسك
3. الطبقه الثانيه:
أضيفى ثلث الخليط المتبقى فوق الطبقه الأولى و اتركيها فى الثلاجه يوم كامل
تزين بالبندق المحمص و القرفه المطحونه
و بمليووووووووووووون هناااااااا
[ بسم الله الرحمن الرحيم]أخبار الرشيقات ايه
انا اتعلمت رفع الصور و جبتلكم تشيز كيك الشيكولاته لا بسكويت و لا زبد يعنى اكسترا لايت
طولت عليكم يلا نبدأ بسم الله
المقادير:
2 كوب شوفان
عسل اسود(يمكن استبداله بسكر بنى)
4 ملعقه كبيره حليب خالي الدسم
كاكاو خام
باكو جيلاتين بدون نكهه
علبة لبنه منزوعة الدسم
4 ملعقه كبيره جبن كاسات قليل الدسم
فانيلا سائله
قرفه
بندق محمص للتزيين
الطريقه:
1. القاعده:
يحمص الشوفان فى مقلاه جافه حتى يصبح ذهبى اللون و يخلط مع العسل الاسود مع الحليب بعدين يفرد فى قاع صينية التشيز كيك و تدخل الفرن 15 دقيقه(راقبيها حتى لا يتحرق العسل)
2. الطبقه الأولى :
· ذوبى الجيلاتين فى 1\2 كوب ماء مغلى و اتركيه يبرد
· اضربى اللبنه بالمضرب مع العسل عشان تعلى قليلا و بعدين ضيفى الجبن الفانيلا و القرقه و ضيفى الجيلاتين مع الضرب جيدا
· افصلى ثلثين الخليط و ضيفي الكاكاو و ملعقه كبيره عسل اسود
· صبى خليط الكاكاو فى الصينيه و اتركيها فى الثلاجه حتى تتماسك
3. الطبقه الثانيه:
أضيفى ثلث الخليط المتبقى فوق الطبقه الأولى و اتركيها فى الثلاجه يوم كامل
تزين بالبندق المحمص و القرفه المطحونه
و بمليووووووووووووون هناااااااا
شو شكلها زاكي
مشكورة كتييييير وانشاء الله بجربها
انا جديد سجلت بدي اتعرف على صديقات
اسمي ربى من الاردن