class="quote">اقتباس : المشاركة التي أضيفت بواسطة زهره الاسلام:
رووووووووووووووعه يا رندوده
تسلم ايدك يا غاليه
انا فعلا من رمضان بقيت بعمل الزبادى فى البيت وجربت كذا طريقه بس افضل طريقه وصلت ليها وافضل طعم
انى بعد ما اصب الزبادى فى كبايات احطه فى مايه دافيه واغطيه كويس جدا ( بحط الكبايات فى حله كبيره وغويطه واحط حبه ميه واغطيه بغطاء الحله )وبعد ما يمسك ابقى احطه فى الثلاجه
لانى كنت بحطه فى الفرن بس طعمه ما كانش بيبقى حلو اوى
بارك الله فيكى يا قمر
و تسلمى لاضافتك
عارفة لو عملتيه زى طريقتى حيبقى زى زبادى جهينة بالضبط ههههههه