الفتة بالرقاق على طريقتى وبالصور

مجتمع رجيم / الأطباق الرئيسية
كتبت : سحر هنو
-
l7ykjaaxasztedhz90s.

qmfltkec5is6ietoc0q2


6s55tvc9uwnpmzjrbd1u



المقادير

fn8pedp0srbhl307kllo


-3 واحدة رقاق
9i73dtoqerfy37bgg7ww





-4 كوب مرقة لحمة او دجاج

qfy232skn4ogscoqjyf.





2-كوب ارز مستوى




mhj66r0hgn2u0cha2cg.

4- فصوص ثوم

iv8lw7bszf0lyhy4ckyc


4- ملاعق خل كبيرة

4- ملاعق سمنة


الطريقة

fn8pedp0srbhl307kllo


نكسر الرقاق لقطع صغيرة
jpoo09nchndmq3rwgk.j



ولا ناخذ اطرافة لانها



jmg2ysfibg85rccxx11b


بتكون جافة جدا وطعمها مش حلو


ونضعة فى صينية وندخلة الفرن




وعندما ينشف ويحمر شوية

sjkyf38stgqpjlv983po


نضع 3 ملاعق سمنة مش مليانة قوى

v8sl1zn359us8frusorp



على الرقاق ونقلبة ونتركة شوية لحد ما يحمر شوية

يعنى لونة ذهبى محمر قليلا

نضع الثوم بعد ان يدق فى الطاسة مع ملعقة
سمنة

0ii8spk6o3f7z1ztqhi.

5bdxm1iew3lvi6r1947p


ونحمرها حتى تصير لونها ذهبى

bn7as1r8g2uowtan574j



ثم نضع عليها 4 ملاعق خل
9dgusm2xt5yix0d9odt.


ثم حوالى 5 كبشات مرق اللحمة او الدجاج

ونتركهم يغلوا دقائق

rlx014lzhauku5k7nbbh

عند خروج الرقاق من الفرن بعد ان صار ذهبى اللون

نصب علية خلطة الثوم بالخل بالمرق ونترك قليلا منة للوجة

وان احتاجت قليل آخر من المرقة نضع عليها

ثم نتركها دقائق قليلة فقط كى تغلى

ثم نقلبها فى طبق التقديم

bvjff1tudl7bne51rqw.

ثم نرص عليه الارز الابيض المستوى

jb789yx2n4hhs31yb3z1

ونرش قليلا فوقة من خليط الثوم بالخل بالمرق
ksp4ja2mzwrcbxko2hqx

9vpmret11cwoype27l85

وتقدم جنبها اللحم والشوربة (المرق )



da109otk1t8nejxpqye7
وبالهنا والشفا

بقلمى
000021.gif


(بنت اسكندرية)
twjg97cn6ad09pasha.g

كتبت : الامل المنتظر
-
كتبت : مشموشة العراق
-
كتبت : زهره الاسلام
-
ما شاء الله
ايه الحلاوه دى يا قمر
تسلم الايادى
ان شاء الله اجربها
كتبت : سحر هنو
-
كتبت : randoda
-
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

الصفحات 1 2  3  4  5  ... الأخيرة

التالي

الملوخية بالجمبرى من صنع ايدى ومن تصويرى

السابق

اطباق العزوومه في بيت اخت دقدووقه تفضلو

كلمات ذات علاقة
الفتة , بالرقاق , بقلمى , على , وبالصور , طريقتى