class="quote">اقتباس : المشاركة التي أضيفت بواسطة dodobaby: رائع حبيبتى randoda تسلم ايدك ياقمر
هيييييييييييييييه احلى شيف وصل وسعوا كده عايزة بوسة كبيرة
وحشتينا يا قمر
تسلمى حبيبتى
كتبت :
sara ahmed
-
شكرررررررا على الدرس موفق بإذن الله ... لك مني أجمل تحية .
كتبت :
|| (أفنان) l|
-
درس رائع ومميز كما عودتنا
وكل الشكر لمجهودك الواضح 00
تقبل احترامي وشكري 00
كتبت :
randoda
-
class="quote">اقتباس : المشاركة التي أضيفت بواسطة sara ahmed:
شكرررررررا على الدرس موفق بإذن الله ... لك مني أجمل تحية .
كتبت :
الأصيله
-
حبيبتي رنوده انا عملت مقادير الكيكة العادية مثل ما هي مذكورة بالضبط والعجينة تطلع عندي زينه بس المشكلة من اخليها في الفرن تستوى من الخارج بس بالداخل تكون غير مستويه او غير ناضجه فيكف اتصرف بمثل هالمشكلة ؟؟؟
للعلم اكون مشغلة الفرن قبل ما ادخل الكيكة بحوالي 10 دقايق وتحت درجة حرارة 120
كتبت :
randoda
-
class="quote">اقتباس : المشاركة التي أضيفت بواسطة الأصيله: حبيبتي رنوده انا عملت مقادير الكيكة العادية مثل ما هي مذكورة بالضبط والعجينة تطلع عندي زينه بس المشكلة من اخليها في الفرن تستوى من الخارج بس بالداخل تكون غير مستويه او غير ناضجه فيكف اتصرف بمثل هالمشكلة ؟؟؟
للعلم اكون مشغلة الفرن قبل ما ادخل الكيكة بحوالي 10 دقايق وتحت درجة حرارة 120
اهلا حبيبتى بصى يا قمر الفرن يكون ساخن و يكون على 180 درجة سليزيس
و شوفى لو عود الخله دخليه لو العجينة استوت مش حتلزق فيه و حيخرج نظيف