مجتمع رجيمالأطباق الرئيسية

الكسكس بمرقة اللحم و الخضار من مطبخي...

يا هلا بالغالية أم روان
اسعدني مرورك
تسلم الايادى هونى

بجد شكله روووعه وشهى جدااا

بس سؤاااال يعنى نضيف ع الكسكس زبده وزيت بدون طهو ع النار؟؟

وان شاء الله انتظرى تطبيقى لان عندى منه كتيير ومش بحبه ومش عارفه اعمل بيه ايه

وعجبتنى جدااا طريقتك
تسلم ايدينك الحلوه ياقمر

احلى وسام وتقييم

:)
اقتباس : المشاركة التي أضيفت بواسطة ◕‿◕β.Ő.Ṩ.Ϋ◕‿◕:
تسلم الايادى هونى

بجد شكله روووعه وشهى جدااا

بس سؤاااال يعنى نضيف ع الكسكس زبده وزيت بدون طهو ع النار؟؟

وان شاء الله انتظرى تطبيقى لان عندى منه كتيير ومش بحبه ومش عارفه اعمل بيه ايه

وعجبتنى جدااا طريقتك
تسلم ايدينك الحلوه ياقمر

احلى وسام وتقييم

:)

اهلا بالغالية بوسي
ايوة تضيفي له زبدة أو زيت و شوية من مرق اللحم و تقلبي من غير ما تحطيه على النار
و هو حيتمدد
و انتي شوفي بعد ما ينشف المرق اذا صار طريا
و اذا لسة ضيفي مرق ساخن شوية شوية
بانتظار تجربتك
و شكرا على الوسام يا عسل مع انه الموضوع قدييم
تحياتي..
حبيبتي هوني الحقيقة فجأتني
لم اعرف ان الكسكسي معروف في لبنان
خاصة انه اكلتنا الشعبية
وانا اموت فيه
بالمرق الابيض او الاحمر الاكل يجنن
ابدعتى تستحقي الدرجة الكاملة
من خبيرة كسكسي هههههه
انامل تلف في حرير
والتزين اعطر للاكلة رونق مميزة

سلمتى وسلم الايادي
احلى تقيييم

شكرا حبيبتي أم البنات على مرورك الحلو
و بانتظار طريقتك
دمتي بخير
سلمت الانامل اللتي استطاعت ان تخط هذه الطبخة
ولساني عجز عن وصف احساسي و ادركته اللبخة
ان كان هكذا الكسكسي يفعل
اذا اشبعيني منه حتي تنتفخ بطني حتة نفخة
1  2  3 4  5 
كلمات ذات علاقة
مطبخى , الليل , الخضار , الكسكس , بمرقة