نداء للاخوات المصريات ما ننحرم منهم يااااااااااااارب

مجتمع رجيم / مسجات الجوال
كتبت : ام مهاوي
-
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
اخواتي الكريمات انتو معروفين ماشاءالله بالشطاره في كل شي وخصوصا بالطبخ ..
اطلب منكم لو تكرمتو تعلموني كيفية تنظيف الخرشوف وكيفية طهوه من الاول للنهاية لأني ماعمري شريت خرشوف .. واريد اعرف كيف يكون طعمه؟
ولكم جزيل الشكر...
كتبت : ◕‿◕β.Ő.Ṩ.Ϋ◕‿◕
-
وعليكم السلام ورحمة الله وبركاته

ان شاء الله البنات يساعدوكى

لانى مش عارفه والله بيتعمل ازاى
كتبت : ام طاهر
-
بصسى ياستى

هتجيبى الخرشوف



وبعدين هتشيلى الورق بتاعه( احنا بنجيبه فى مصر وناكل منه الحتة البيضاء اللى موجودة فى اخر الورق مش بنرمى الورق زى ما هو يعنى )وبعدين هتلاقى زى فروة كده علية شيلها بالسكينة

ونظفية كويس واقطعى الساق الخضراء اللى تحت وبعدين حمرية نص تحمير

ورسية فى الصنية

وبعدين حطى فوق كل واحدة لحمة مفرومة معسجة وبعدين صبى فوقية البشاميل ودخليه الفرن وبالنها والشفا



وده بيكون اسمه خرشوف بالشاميل
كتبت : ام طاهر
-
ياااااااااااااااااااارب اكون فيدك



والمصرييين دايما فى الخدمة
كتبت : سمرا مصر
-
الاخت ام طاهر وفت وكفت وشرحت لك بالظبط الطريقه
الله يجازيها كل خير
كتبت : فرفوووشه
-
[align=center] موفق بإذن الله ... لك مني أجمل تحية . [/align]
الصفحات 1 2