بسم الله الرحمىن الرحيم السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
هذي الاكله هي من المقبلات التركيه وطبعا تقدرو تاكلوها على الفطور او الغدى او العشى في اي وقت يعني
بسم الله ونبدء لها الوصفه
ـــــــــــــــــــــــــــــــ 3- بتنجانات مقطعه لـ شرائح الصلصه الحمره او بالمعنى الاخر الكشنه 2- طماطم مهروس نص ونص 1- بصل مهروس نص ونص 2- ثوم مقطع لـ شرائح 1-م-ص- كموون 2-م-ص- ملح واذا حابين تضيفو بهرات مافي مانع ــــــــ اللبن او الزبادي ــــــــ 2- علبتين لبن او زبادي تقدري تحطي علبه وحده على حسب مقاديرك 2- ثوم مهروس ناعم 1-م-ص- فلفل اسود 1-م-ص- كمووون 1-م-ص- نعناع مجفف ــــــــــــــــــــــــــــــ
1_ نقلي البتنجان لحد ما يصير لونه ذهبي ونضعه في صحن التقديم 2_ نقلي البصل على 3 ملاعق زيت وبس شوي يتغير لونه نضع عليه البهراات ثم الثوم واخيرا الطماطم 3_ نضع اللبن او الزبادي في صحن غويط ثم نضع فوقه الثوم والبهرات ونقلبه جيدا 4- نضع اولا اللبن او ازبادي ثم نضع الكشنه او الصلصه الحمره ^_^ وخلصنا الطبق وطبعا لو تحبي تضيفي عليه اي حركتات حلوه منك يكون احسن وهذا الي طلع معايا
وبالهناء والشفاء وبعاافيه على قلوووبكم
ويارب ينال اعجابكم هالوصفه
كتبت :
ساتى الشقية
-
تسلم ايدك حبيبتى
كتبت :
أمنية الحياة
-
كتبت :
ميمو2009
-
كتبت :
◕‿◕β.Ő.Ṩ.Ϋ◕‿◕
-
ومبرووووووووووك الوسام حبيبتى
كتبت :
زهره الاسلام
-
تسلم الايادى اختى ترويا
شكله حلو جدا تسلم ايدك
انا بحب الباذنجان بكل انواعه