طرطه للبنوتات جميله

مجتمع رجيم / المعجنات و الحلويات
كتبت : داعيه الى الجنه
-



السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
تعالو شوفو طرطه جميله انا الي عملها وموراها لكن والله معرفش ازاي محطوطه في كل المنتديات ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟انا محتاره الصراحه
تعالو مع بعض نشوف الصور للطرطه الجميله ده






ترقبو العرض بعد قليل









































6p3w0znrtvlo8cfkqgc.



المقادير..
10 بيضات متوسطه..بدرجة حرارة الغرفه
2 كوب الا ربع سكر بودره منخول ناعم..
2 كوب دقيق
فانليا..
[/CENTER]




لا يوجد بيكنج بودر في الكيك الاسنفجي ...الاعتماد الاساسي على الهواء الذي يدخل اثناء خفق البيض..
gey4spca449rlowiug.j
الطريقة
اول خطوه بفصل البياض عن الصفار..و بخفق كلا منهما مع نصف كمية السكر..السر الاول
72k4xomsj5udn8gugicq
ده شكل الصفار بعد الخفق..
c14mu88t6tk0yw0t638.
و ده البياض بالسكر و بيسمى المرنج..
3v4bc5azxjkh4ksksqn.




بعدين بضيف البياض الي الصفار و بعدين بضيف الدقيق بخفة شديده على حوالي خمس دفعات و ده شكل الكيك و تلاحظون مدى هشاشته..و خفته..و دي احد اهم اسراره




c34o05o09tj5tbwj0tsi
و يصب في القالب و يفضل ان يكون قالب جداره عال ان لم يتواجد فلا توجد اي مشكله ..فتوضع الكيكه في قالب مناسب..بعد دهنها بالسمن و الدقيق.





k25019aajxjh9dylgny2
بدخلها في فرن ساخن و بعدين بهدي عليها النار حوالي 50 دقيقه و بعدين بطفي الفرن و اتركها بداخله عشان لما تقابل هواء بارد مباشرة بتهبط فبتركها حوالي 20 دقيقه و بعدين اقبها على منخل سلك..[/CENTER]




jtutcrsh643s0420ihf5



j8n4y8b4lw620xkl4r.j
و بعدين ابدأ في التزيين...[/CENTER]




1smtn7euzkcb40l3k1l.


كل واحد ليه عزومه انا بدقت الاول علشان متقولوش اني اتاخرت عنكم في حاجه
ههههههههههههههههههههههههههههه
يلا مين التاني وياريت يكونو المشرفين عملين هيك عزومه لما نشوف هههههههههههههههههههههههههههههه


استخدمت شرائح خوخ..
كريز اخضر..
فراوله مغطاه بالشيكولاته السائلة..
شرائح تفاح..
كريم شانيه ابيض و بالشيكولاته..
ثلاث اصابع من بسكويت الشيكولاته او جلاسكي فلوتس..
رقائق جلاتين للتلميع ان لم يتوفر لديكم فبالامكان استخدام جيلي هذا يعطي لمعه للتزين و يحافظ علية متماسك..
بقسم الكيك نصفين و بضيف الكريم شانتيه الابيض..
tz5somvez7pz87ugvuy.
لم استطيع تصوير مراحل التزيين لاني يدي كانت مشغوله..
فمعذرة..انا غطيتها اولا بالكريمه البيضاء و بعدين عملت طبقات من الخوخ و التفاخ و الفراوله..




g2awabmg3q9pesz7i5il




شكلها بعد التقطيع..



9iyn49ayo6gwof3hodmp


[/COLOR][/SIZE]
كتبت : داعيه الى الجنه
-
يلالالالالالالالا يا بنوتات ليش مافي حدى بدو يشترك ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شكلكو مش قد العزمه لما نشوف ههههههههههههههههههههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
كتبت : داعيه الى الجنه
-
الطرطه ثقيله على قلبكو ولا ايه ؟
كتبت : ◕‿◕β.Ő.Ṩ.Ϋ◕‿◕
-

كتبت : عطر وورد
-
واااااااااااااااااااااو شهيه
بس ........ عامله رجيم


كتبت : مامت ناهد
-


الصفحات 1 2  3  4 

التالي

عمل اى نوع من البسكويت

السابق

فكرتي السريعه للبيتزا في 5 دقائق فقط بالصور ..

كلمات ذات علاقة
للبنوتات , جميله , طرطه