♥-.♪¸★قًـًـًـًـًـًـًـًـًرووووبً شَهْر الرَشَاقة& شَهْر الأنَاقْة ... الْجزء الثالث ¸♪.-♥

مجتمع رجيم / أرشيف رجيم
كتبت : om jojo
-
class="quote">اقتباس : المشاركة التي أضيفت بواسطة um rawan:
i have my period too.we start the diet tmorrow and the excercise after the period is over :p
شكرا جزيلا علي الرد عفوا لم اكن قراته
كتبت : om jojo
-
عفوا ام روان طولت عليك تراك مليتي مني
خلاص ان شاء الله بمشي معكم علي هذا الدايت تخوفت من رجيم فادي اول اسبوع التجربه والاخوات في المنتدي 4 كيلو ثم 2 ثم 1 وهكذا
لكني اثق بك واحبك في الله سوف اسير معك ان شاء الله
عسي الله كما جمعنا دننيا ان يجمعنا اخره في جناته عز وجل ان شاء الله
كتبت : SHAHOODY
-
class="quote">اقتباس : المشاركة التي أضيفت بواسطة um rawan:
شهودي انشاء الله يارب العالمين يوم 11 تلقي روحك بقيتي 85 يارب



ربنا يسمع منك يا قمر
و لو ان الاسبوع دة انا تعبانة شوية و معملتش رياضة خالص
ادعياى ربنا يجيب الشفا
بس انا الحمد لله راضية بكل شىء انا الحمد لله ماشية صح جدا
ربنا يقوى
كتبت : SHAHOODY
-
عزيزتى ام جوجو
اهلا بيكى انا ماشية مع ام روان فى النظام
بصراحة هو كويس جدا
و نصيحة لازم تكون معنوياتك مرتفعة جدا من اول يوم
علشان تقدرى تكملى
انا اول يوم كنت بقول لنفسى انا فرحانة جدا النهاردة علشان بدات رجيم جديد
صدقينى هتفرق معاكى كتير
و بالتوفيق يا قمر
كتبت : SHAHOODY
-
طبعا احنا الحمد لله و ان شاء الله هنوصل للوزن المثالى
و بعد كدة هناكل كل حاجة بانتظام
و علشان اشجعكوا دى شوية نصائح عند عمل الحلويات الى ان شاء الله هنعملها


-عدم تقدير المكونات بمقاديرها الصحيحة وعدم اعتمادها على ميزان في الكيل بالغرامات
-بالإضافة إلى أن الخامات الموجودة في الأسواق ليست بالمواصفات الموجودة في الفنادق، فضلاً عن عدم ض


بطها للفرن على درجة الحرارة المطلوبة.
-ويؤكد أن الشراب المسكر من عوامل نجاح الحلويات الشرقية، ويجب أن يضاف إليه سكر غلوكوز، ولا واحدة من ربات البيوت تهتم بهذا الأمر. ولصنع شراب متوازن أنت في حاجة إلى كيلو سكر، كيلو غلوكوز، كيلو و200 غرام ماء، وحوالي 5 حبات ملح ليمون، واتركي المكونات على النار حتى الغليان. وعند عمل البسبوسة يجب أن تسقى بشراب ساخن وليس بارداً، على عكس الكنافة يجب أن تكون باردة وشرابها ساخناً.
-وفي الحلوى، يفضل استعمال السمن البلدي والابتعاد عن الزبد الأصفر لأنه يحتوي على لبن وملح.
-قبل البدء بتسوية الحلوى يجب إيقاد الفرن قبلها بـ 15 دقيقة، والتسوية على حرارة متوسطة وليست عالية مهما كان ما تعدينه، كيك أو بسبوسة أو غيره .
-ويفضل التسوية في استانلس، فالألومنيوم قد يحرق الطعام عكس الاستانلس الذي يحتفظ بالحرارة ويتحكم في التسوية.
-وعند صنع الكنافة يجب التأكد من نوعيتها واختيارها ذات عجينة جيدة، ويفضل وضعها في الثلاجة قبلها بيو
م
كتبت : om jojo
-
ههههه جميله جدا هذه النصائح شهودي تشجع علي اليوم الفري
الحمد لله اشعر بمعنويات لا باس بها ان شاء الله
مفيش يوم فري في هذا الدايت؟
ان شاء الله هبدا مع اوم رووان من غدا باذن الله
ايام العشا فيها لحوم تكون لحوم فقط لا سلطه ولا برتقال ولا زبادي ولا اي شئ ؟
الصفحات الأولى ... 289  290  291  292  293 294  295  296  297  ... الأخيرة

التالي

قصة الشيخ العريفى أذا أحبك الله جعل لك القبول فى الارض

السابق

طلب زخرفه اسمي

كلمات ذات علاقة
♥♪¸★قًـًـًـًـًـًـًـًـًرووووبً , ♥♪¸★قًـًـًـًـًـًـًـًـًرووووبً , الأنَاقْة , الثالث , الرَشَاقة , الرَشَاقةand , الْجزء , شَهْر , ¸♪♥