مغلى ورق العنب (متجربة)

مجتمع رجيم / الاطباق المتنوعة
كتبت : ولا احلى
-
class="quote">اقتباس : المشاركة التي أضيفت بواسطة الملاك الصامت:
والله فكرة

مشكوره غاليتى على الطريقه الجميله


بارك الله فيكى
العفو يا الملاك وان شاء الله تخسى

سعيدة بمرورك على موضوعى

نورتينى ياقمر
كتبت : ,~~خزامى~~,
-
ماشاء اللة تسلمي ياحبيبتي على الافادة بسممكن اسال
ورق العنب اي واحد نستخدم المعلب او الطازج وجزيت خيرا
كتبت : ولا احلى
-
class="quote">اقتباس : المشاركة التي أضيفت بواسطة فستان فوشي:
ماشاء اللة تسلمي ياحبيبتي على الافادة بس ممكن اسال
ورق العنب اي واحد نستخدم المعلب او الطازج وجزيت خيرا
شكرا فستان فوشى نورتينى ياقمر

بالنسبة للسؤال نستخدم الطازج مش المعلب

ناخد المية بتعته ونشربها بس اوعى تروحى تعملى الورق العنب محشى وتاكليه وتتخنى هههه
كتبت : flower1
-
مشكوره حبيبتي عالوصفه لكن كيف الطعم سيء ولا مقبول
كتبت : ولا احلى
-
class="quote">اقتباس : المشاركة التي أضيفت بواسطة flower1:
مشكوره حبيبتي عالوصفه لكن كيف الطعم سيء ولا مقبول
العفو يا فلاور1
اكيد انتى عارفة المقولة (شرب الدوا مر بس بيشفى ويخلص)

بصراحة هو مزز شوية بس طعمه مقبول وبتتعودى عليه بسرعة

بس انا لما جيت اشربه خففته يعنى بخليها 1 ونصف بقى طعمها حلو

اى استفسار تانى انا فى الخدمة نورتى موضوعى يا قمر
كتبت : جوهرة فلسطين
-
مشكورة على الوصفة رح اجربها واحكيلكم النتيجة ان شاء الله
الصفحات الأولى ... 2  3  4  5 6  7 

التالي

شوربة كويكر

السابق

طاجن اللحمة دايت

كلمات ذات علاقة
متجربة , أغلى , العنب , ورق