بيتزا بالعجينه المورقة السهلة بطريقتي اتفضلوا

مجتمع رجيم / الاطباق المتنوعة
كتبت : بولة ايس كريم
-
كتبت : رماد اليل
-
كتبت : Coeur de Rjeem
-
نورتوني بمروركم العطر الف شكر
كتبت : Coeur de Rjeem
-
شمعونه حبيبتي
نورتيني لكن انا ما فهمت السله الحاره ايش هي
يعني لو قصدك الشطه العجينه ممكن تحشيها باي شيء من اختيارك
او اد كنتي عايزه تعملها حلوه اضيفي للعجيه بيض و ملعقه سكر
كتبت : *قمرهم كلهم*
-
بيتزاء جميلة ولازم تكزن شهية
بس عندى استفسار عزيزتى نهلة
العجينة المورقة بتكون الزبدة نص كمية الدقيق عشان كدا بتكون مورقة طبقات
وكدلك بندخلها التلاجة عشان نرق العجينة مو اقل من تلاتة مرات اخت نهلة
وطريقة العجينة حقتك حسيت انها تشبه عجينة الباى او التارت صحيح
ايه رايك خاصتا وان العجينة المورقة هى الى بنعمل منها الكرواسان الفرنسى وبيكون طبقات كتييييييييييييييرة نتيجة لوجود الزبدة
تقبلى استفسارى ومرورى
كتبت : Coeur de Rjeem
-
class="quote">اقتباس : المشاركة التي أضيفت بواسطة *قمرهم كلهم*:
بيتزاء جميلة ولازم تكزن شهية
بس عندى استفسار عزيزتى نهلة
العجينة المورقة بتكون الزبدة نص كمية الدقيق عشان كدا بتكون مورقة طبقات
وكدلك بندخلها التلاجة عشان نرق العجينة مو اقل من تلاتة مرات اخت نهلة
وطريقة العجينة حقتك حسيت انها تشبه عجينة الباى او التارت صحيح
ايه رايك خاصتا وان العجينة المورقة هى الى بنعمل منها الكرواسان الفرنسى وبيكون طبقات كتييييييييييييييرة نتيجة لوجود الزبدة
تقبلى استفسارى ومرورى

نورتيني حبيبتي
اولا لو دققت في العنوان راح تلاقي العجينه المورقه السهله بطريفتي
يعني انا بعملها لما ما يكون عندي وقت
و بالنسبه لطريقه عجينه المورقه العاديه الخاصه بالكارواصون الفرنسي
في تنعمل ب 9 مرات وتترك ليله امله بالثلاجه قبل تشكيلها و ينحطلها شوي خميره
و اي شي تاني انا تحت امرك يا حلوه
نورتيني
الصفحات الأولى ... 3  4  5  6  7 8  9 

التالي

لو محتاره فى عزومات رمضان تعالى وشوفى الافكار

السابق

سلطات متنوعه

كلمات ذات علاقة
المورقة , السهلة , اتفضلوا , بالعجينه , بيتزا , بطريقتي