مجتمع رجيمالاطباق المتنوعة

بيتزا بالعجينه المورقة السهلة بطريقتي اتفضلوا

بولة ايس كريم 06:28 PM 08-08-2010
رماد اليل 06:05 PM 08-09-2010
Coeur de Rjeem 06:57 PM 08-10-2010
نورتوني بمروركم العطر الف شكر
Coeur de Rjeem 01:26 PM 08-11-2010
شمعونه حبيبتي
نورتيني لكن انا ما فهمت السله الحاره ايش هي
يعني لو قصدك الشطه العجينه ممكن تحشيها باي شيء من اختيارك
او اد كنتي عايزه تعملها حلوه اضيفي للعجيه بيض و ملعقه سكر
*قمرهم كلهم* 01:40 PM 08-11-2010
بيتزاء جميلة ولازم تكزن شهية
بس عندى استفسار عزيزتى نهلة
العجينة المورقة بتكون الزبدة نص كمية الدقيق عشان كدا بتكون مورقة طبقات
وكدلك بندخلها التلاجة عشان نرق العجينة مو اقل من تلاتة مرات اخت نهلة
وطريقة العجينة حقتك حسيت انها تشبه عجينة الباى او التارت صحيح
ايه رايك خاصتا وان العجينة المورقة هى الى بنعمل منها الكرواسان الفرنسى وبيكون طبقات كتييييييييييييييرة نتيجة لوجود الزبدة
تقبلى استفسارى ومرورى
Coeur de Rjeem 01:53 PM 08-11-2010
اقتباس : المشاركة التي أضيفت بواسطة *قمرهم كلهم*:
بيتزاء جميلة ولازم تكزن شهية
بس عندى استفسار عزيزتى نهلة
العجينة المورقة بتكون الزبدة نص كمية الدقيق عشان كدا بتكون مورقة طبقات
وكدلك بندخلها التلاجة عشان نرق العجينة مو اقل من تلاتة مرات اخت نهلة
وطريقة العجينة حقتك حسيت انها تشبه عجينة الباى او التارت صحيح
ايه رايك خاصتا وان العجينة المورقة هى الى بنعمل منها الكرواسان الفرنسى وبيكون طبقات كتييييييييييييييرة نتيجة لوجود الزبدة
تقبلى استفسارى ومرورى

نورتيني حبيبتي
اولا لو دققت في العنوان راح تلاقي العجينه المورقه السهله بطريفتي
يعني انا بعملها لما ما يكون عندي وقت
و بالنسبه لطريقه عجينه المورقه العاديه الخاصه بالكارواصون الفرنسي
في تنعمل ب 9 مرات وتترك ليله امله بالثلاجه قبل تشكيلها و ينحطلها شوي خميره
و اي شي تاني انا تحت امرك يا حلوه
نورتيني
الأولى ... 3  4  5  6  7 8  9 
كلمات ذات علاقة
المورقة , السهلة , اتفضلوا , بالعجينه , بيتزا , بطريقتي