ايش فطورنا اليوم؟؟؟

مجتمع رجيم / الاطباق المتنوعة
كتبت : لياااال
-
حياتي ماتغيرت ولا اتعدل شي بليز ساعديني
كتبت : ساره لوف
-
ليااااال عليج بالعافيه حبي شكله لذيذ!!
كتبت : habibat zaujaha
-
ليااال
اعملى كلك على الرابط الى تحت
http://www.rjeem.com/forum/t52918.html
وراح تلقى فيه بالتفصيل طريقة تنزيل الصورة من جهازك الى ال
الاخت بنت ابوها بارك الله فيها شارحة الطريقة بالتفصيل
كتبت : *دعاء الكروان*
-
حبيبة تسلم ايدك
عوزة طريقة الحلى بالتفصيل لو سمحتى
شكله رووووووووعة
كتبت : لياااال
-
شكرا حبيبتي بااااااااااااااااااااااااااااااااااي
كتبت : habibat zaujaha
-
class="quote">اقتباس : المشاركة التي أضيفت بواسطة *دعاء الكروان*:
حبيبة تسلم ايدك
عوزة طريقة الحلى بالتفصيل لو سمحتى
شكله رووووووووعة
دعاء الكروان
الله يسلمك اختى
هده طريقة الحلى
ملاحضة كمية السكر انتى تقدرى تنقصى او تزيدى حسب رغبتك)
المقادير :-

( الطبقه الاولى)

بسكويت شاي مطحون
قليل من الزبدة وقليل من الحليب امزجى كل المقادير وعينك ميزانك حتى يتماسك الخليط
حطى المزيج فى صينية بايركس زى الى فى الصورة
(الطبقه الثانيه )

في الخلاط...

6 كيري
نص كوب حليب
1علبه صغيره حليب محلى مركز

4 ملاعق حليب بودره

بعد خلطه يصب على البسكويت ويدخل الفرن حتى تيصبح الطبقة البيضاء متماسكة تمام

وبعد مايخرج من الفرن يبرد 10 دقائق بالفريزر

(الطبقه الثالثه )

اخفقى كريم شانتى وفانيليا و2 او 3حبات فراولة مهروسة ناعمة لتعطينا قليل من اللون الوردى واضيفى قليل من جبنة فيلادلفيا او اى جبنة كريمى
وامزجى بالخلاط حتى يتماسك الخليط ويصبح سميك
صبى المزيج فوق الطبقة التانية وسوى السطح وزينى بالفراولة وشوكولاتة الهيرشى وقليل من الفستق المطحون ناعم
والزينة لاتتقيدى بشى محدد الى موجود عندك فى البيت زينى به
حطى الحو فى الفريز يبرد ويتماسك وقطعيه وقديمه
هو بسيط يادعاء الكروان بس انا دايما احب اوضح وصفاتى بالتفصيل
ولو فى شى مش واضح قوليلى اوضحلك
الصفحات الأولى ... 43  44  45  46  47 48  49  50  51  ... الأخيرة

التالي

تطبيق نهوله لوصفه بتجنن

السابق

~~سلطه السبانخ والمكرونه~~

كلمات ذات علاقة
اليوم؟؟؟ , ايش , فطورنا