مجتمع رجيمالاطباق المتنوعة

ايش فطورنا اليوم؟؟؟




حبيباتى
احلاء عظوات ومشرفاتنا الغاليات والزائرات اكييييييييييييد لاننساهم


كل سنة وانتم بصحة وسلامة
اعاد الله علينا الشهر وعلى امتنا الاسلامية باليمن والخير والسلام .....امين

حبينا نفتتح اليوم بادن الله تعالى ملف بمناسبة قدوم شهر الخير
ايش فطرونا اليوم؟؟
لانه كما نعلم جميعا دايما ست البيت بتكون متلخبطة وكلنا بنردد نفس التساول فى كل بلداننا
ايش فطورنا اليوم ؟؟؟؟
لاتحتارى سيدتى ست البيت لهدا السبب نفتتح ملفنا
حابين يكون ملفنا عابق بعطر الاخوة الممزوجة برائحة اطباقنا الذيذة ههههههه .....انا بديت اجوع يابنات
وبحيت نساعد بعض ونتعرف على وصفات مطابخنا العربية واكييييييييد المطبخ العربى حايجمعنا
وحابين جو البيت يكون هدوووووء وكل زوج مبسوط من ست البيت الشاطرة هااا مش عايزين مشاكل هههههه
وطبعا اهم شى يالغاليات انه لالالالالالالالالالالالالالاللمنقول
اى اخت تدخل بتزل صورة طبختها الى طبختها بايديها هااا الامش عايزين تاخدى طبخة حماتك متلا او جارتك متلا وتحطيها هههههههه
وبس هدا اهم شرط لملفنا

وراح نبداء بادن الله من اليوم
وكل عام وانتم بخير
كيفك يا اختي الغالية والله موضوع اكثر من رائع وفكرة كتير حلوة وانا كتير فرحانه اني اول وحدة برد على موضوعك يا احلى واطيب ست بيت انا راح اتابع معاكي ان شاء الله
بنات
انا الحمد لله اهم شى باسوية انى ارتب ايش باسوى بكرة على الفطور يعنى اكون مرتبة المينو وكل شى واكتبه بورقة حتى ماتلخبط واغير كل شى باخر لحضة
بالنسبة لااول يوم بادن الله راح اعمل الشوربة الليبية وهى بلسان العصفور وقطع لحم صغيرة
وطبق رئيسى الارز بخلطة اهم شى وراح اعمل مقبلات المبطن الليبيى وقد نزلت طريقته فى المنتدى وهدا الرابط
http://www.rjeem.com/forum/t84789.html
وبوريك محشى بالتونة وهدا الرابط
http://www.rjeem.com/forum/t83741.html
وسلاطة خفيفة بخس وخضروات وانا السلطة احبها طبيعية مااضيف الملح بس رشة غصير ليمون (يعنى السلطة الخضراء بس مش كل السلطات)
والحلى راح اعمل حلى الجمرة المحتيرقة ههههه اسمه غري ببس يمى وهو عبارة على شوكولاتة خام مدابة فى قوالب ونحط فوقها كيك مفتت مع القشطة وندخلهم التلاجة يبردو
وطبعا هدا المنيو راح انزله بالصور بادن الله اول يوم برمضان
واهم شى انى مش حاكتر الكمية عشان لايفضل شى لتانى يوم حرام
والسحور دايما فى اول يوم نتسحر تمر ولبن
وبس
وانتو ايش فطوركم
اقتباس : المشاركة التي أضيفت بواسطة اسيرة الاحزان2002:
كيفك يا اختي الغالية والله موضوع اكثر من رائع وفكرة كتير حلوة وانا كتير فرحانه اني اول وحدة برد على موضوعك يا احلى واطيب ست بيت انا راح اتابع معاكي ان شاء الله

هلا بالغالية اسيرة الاحزان
نورتينا وانا سعيدة جدا بيك وبحلو كلامك
خلاص اتفقنا احنا مع بعض
اهلين حبيبتي حبيبه ومبارك عليكم الشهر ماشاءالله على النشاط وتحضير المنيو
بالنسبه لي لسه ما حددت المنيو بس في اطباق اكيد بتكون موجوده في اول يوم مثل طبق الفول وطبق الفلافل والسامبوكسه وسلطة الخيار بالزبادي وسلطة الطماطم بزيت السمسم بس الطبق الرئيسي لسه ما حددت والحلو برضه لسه ماحددت بس يمكن بقلاوة او قطايف والعصاير توت وتانج وحلومر دا عصير سوداني وكل يوم انوع في العصاير وغالبا نفس الفطور اغطيه واسخنه للعشا والسحور رقاق باللبن (الحليب) وسلامتكم.
اقتباس : المشاركة التي أضيفت بواسطة lady123:
اهلين حبيبتي حبيبه ومبارك عليكم الشهر ماشاءالله على النشاط وتحضير المنيو
بالنسبه لي لسه ما حددت المنيو بس في اطباق اكيد بتكون موجوده في اول يوم مثل طبق الفول وطبق الفلافل والسامبوكسه وسلطة الخيار بالزبادي وسلطة الطماطم بزيت السمسم بس الطبق الرئيسي لسه ما حددت والحلو برضه لسه ماحددت بس يمكن بقلاوة او قطايف والعصاير توت وتانج وحلومر دا عصير سوداني وكل يوم انوع في العصاير وغالبا نفس الفطور اغطيه واسخنه للعشا والسحور رقاق باللبن (الحليب) وسلامتكم.
هلا اختنا الحبيبة
ريته صحة وعافية يالغلاء
بس حابة اسالك على الطعمية اعطينى طريقتها انا باعملها بس احس ان اهل مكة ادرى بشعابها ههههههه يعنى الطعمية مصريى تقريبا فااحسن شى اخد طريقتها من اهلها
وبتعجبنى سلاطة الخيار بلبن روووعة فى هالحر والله عندك ذوووووق
منتضرة الطعمية
1 2  3  4  5  ... الأخيرة
كلمات ذات علاقة
اليوم؟؟؟ , ايش , فطورنا