بادنجان محشى عالطريقة التركية

مجتمع رجيم / الاطباق المتنوعة
كتبت : habibat zaujaha
-

صباحكم بادنجان التركية 000021541.gif

البادنجان المحشى على الطريقة التركية
بادنجان التركية hh7net_12832533094.j

المقادير
بادنجان يكون رفيع شوية والعدد على حسب الافراد

لتغليف
لحم مفروم وبصل ناعم نفرمهم مع بعض فى الفودبرسر مرتين لغاية مايصبح نااااااااااااااعم جدا
بنضيف بهارت للحم المفروم ملح وتابل وكروية وفلفل اسود وزنجبيل وقليل من البقسماط
بيض مخفوق /بقسماط لتغليف
الطريقة

نشوى البادنجان فى الفرن او على الغز زى مابنعمل لما بنسوى المتبل لغاية مايصبح ناعم
نترد البادنجان يبرد تماما ونغسله بماء بارد ونقشره بشويش
بادنجان التركية hh7net_12832533091.jبادنجان التركية hh7net_12832533092.j

نغلف البادنجان بتغليفة اللحم المفروم تما فى البيض وبعدين فى البقسماط المطحون ونقليه فى زيت حتى يحمر من كل الاطراف
بادنجان التركية hh7net_12832533093.j

نقدمه بجانب صالصة حارة بس انا زوجى بيحبه خاف بلا صالصة
لكن للامانة بجانب الصالصة بيطلع احلاء
بادنجان التركية hh7net_12832533094.j
كتبت : Coeur de Rjeem
-
كتبت : رماد اليل
-
ابدعتي ...ياحبيبه ...تسلمي والله ...
كتبت : *دعاء الكروان*
-
كتبت : فرفوووشه
-
كتبت : ( دلوعة حبيبي )
-
الصفحات 1 2  3  4 

التالي

افطار انتى واولادك صحى ومفيد من يدى بالصور

السابق

نصائح لك أختاه عن أسرار المطبخ

كلمات ذات علاقة
محشى , التركية , بادنجان , عالطريقة